Beveiligingen

BEVEILIGINGEN

Brand, inbraak, vandalisme: het zijn onderwerpen waar we liever niet aan denken. Toch is het belangrijk om als bedrijf maatregelen te treffen die het risico zo klein mogelijk maken. Het plaatsen van rookmelders is bijvoorbeeld een eenvoudige oplossing die jaarlijks honderden levens redt en schade voorkomt. Om uw bedrijf en medewerkers te beschermen tegen onnodige risico’s biedt Breur verschillende mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld weten of u behoefte heeft aan een efficiënt toegangssysteem? Tijdens de bouw al preventieve en brandwerende maatregelen treffen? Wij hebben alle producten voor u in huis en denken graag mee! Onze adviseurs zijn dagelijks bereikbaar op 010 - 2 888 444. U kunt ook mailen naar info@breur.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn uitstekend beveiligd. Door het toepassen van SKG*** gekeurd hang- en sluitwerk daalt het inbraakrisico zelfs met 90%. Onze adviseurs zijn Politiekeurmerk gecertificeerd en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Brand- en inbraakbeveiliging een uitgebreid assortiment

Al tijdens de bouw moeten maatregelen tegen brand genomen worden. Afscheidingen moeten bijvoorbeeld minimaal een half uur brandwerend zijn. Al het toegepaste isolatiemateriaal brandvertragend. Breur heeft een uitgebreid assortiment aan brandbeveiliging artikelen: rookmelders, brandwerende cilinders, brandwerende en brandvertragende deuren en scheidingen, poederblussers, CO2-blussers, koolzuursneeuwblussers, schuimblussers, blusdekens, meld panelen en warmtesensoren. We denken graag met u mee op het gebied van brandpreventie en brandbeveiliging.

Politiekeurmerk bij Breur

Om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken, hebben wij diverse anti-inbraak maatregelen die toegepast kunnen worden. Van toegangssystemen, intercom, deurbeslag tot aan dievenklauwen en anti-inbraakstrips. Voor de meest waardevolle spullen is er natuurlijk de kluis.

Sinds 1 januari 2016 is het verplicht om voor nieuwbouwwoningen gebruik te maken van kerntrekbeveiliging. Naast goed hang- en sluitwerk bieden cilinders met kerntrekbeveiliging weerstand tegen “cilinder trekken”. Een methode waarbij inbrekers snel een cilinderslot kapot maken. Breur heeft alle expertise en producten in huis om u te voorzien van innovatieve toegangssystemen, dievenklauwen en anti-inbraakstrips. Een woning met het Politiekeurmerk is uitstekend beveiligd. Bekijk ook onze Montagedienst pagina voor meer informatie over sluitsystemen, deurdrangers en meer.

Weten wat bij uw bedrijf past? Wij helpen u graag!  Onze adviseurs zijn dagelijks bereikbaar op 010 - 2 888 444. 
Mailen kan ook naar montage@breur.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.