Beveiligingen

BEVEILIGINGEN

Brand, inbraak en vandalisme zijn onderwerpen waar we liever niet mee te maken krijgen. Daarom is het belangrijk om de nodige maatregelen te treffen die het risico op dergelijke risico’s te minimaliseren. Breur biedt verschillende mogelijkheden om uw pand tegen deze onnodige risico’s te beschermen. Het plaatsen van rookmelders is bijvoorbeeld een eenvoudige oplossing om brandschade te voorkomen en uw medewerkers te beschermen. Wilt u een efficiënt toegangsverleningssysteem of tijdens de bouw van uw pand al preventieve brandwerende maatregelen treffen? Breur heeft alle producten en kennis in huis voor het beste advies. Neem gerust contact met ons op via 010 2 888 444 of info@breur.nl.

Ons assortiment brandbeveiliging

Al tijdens de bouw van een pand moeten brandwerende maatregelen getroffen worden. Afscheidingen moeten een half uur brandwerend zijn en al het toegepaste isolatiemateriaal brandvertragend. Wij denken hierbij graag met u mee en hebben een uitgebreid assortiment aan brandbeveiliging. Rookmelders, brandwerende cilinders, brandwerende en brandvertragende deuren en scheidingen, poederblusser, CO2-blussers, koolzuursneeuwblussers, schuimblussers, blusdekens, meldpanelen en warmtesensoren: wij hebben alles om uw gebouw te beschermen!

Ons assortiment inbraakbeveiliging

Breur maakt het inbrekers graag zo moeilijk mogelijk om in uw pand binnen te dringen. Wij hebben diverse anti-inbraak maatregelen die toegepast kunnen worden, zoals toegangssystemen, intercoms, deurbeslag, dievenklauwen, anti-inbraak strips en natuurlijk kluizen.

Daarnaast bieden wij ook de benodigde kerntrekbeveiliging aan. Sinds 2016 is het verplicht om voor nieuwbouwwoningen gebruik te maken van kerntrekbeveiliging om het zogenaamde kerntrekken te voorkomen. Naast goed hang- en sluitwerk vormen deurbeslag of cilinders met deze vorm van beveiliging zekerheid dat uw pand voldoende beveiligd is.

Onze adviseurs zijn Politiekeurmerk gecertificeerd en komen graag bij u langs voor een passend advies. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn uitstekend beveiligd. Door het toepassen van het driesterren SKG gekeurd hang- en sluitwerk daalt het inbraakrisico met zo’n 90%!

Weten wat de mogelijkheden zijn voor uw pand? Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl.