iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Bezorgdienst

BEZORGDIENST

Breur beschikt over een eigen bezorgdienst. Wij staan persoonlijk garant voor een snelle en schadevrije levering van bestelde producten. Omdat al onze logistieke diensten in eigen beheer zijn, leveren we uw bestelling snel en flexibel op de door u gewenste locatie.

Ons bezorggebied strekt zich verder uit dan regio Zuid-Holland. We leveren in heel Nederland, België en Luxemburg. In de afgelopen jaren hebben we ons bezorggebied uitgebreid. Indien nodig bezorgen we ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk en zelfs Curaçao, om zo maar een paar landen te noemen waar Breur bestellingen geleverd heeft.

Het wagenpark van Breur staat voor u klaar. Ons wagenpark bestaat uit tientallen kleine, maar ook grote bezorgbussen om uw bestelling op tijd bij u af te leveren. Onze chauffeurs rijden zo economische mogelijk en onze bussen hebben een roetfilter.  Belangrijke aspecten met het oog op onze MVO-doelen. Onder andere hierdoor komen wij uit op een CO2 prestatieladder niveau 3.

Naast onze bestelbussen hebben wij ook heel bewust een elektrische bestelbus in ons wagenpark opgenomen. Duurzame elektrische bestelbussen zorgen voor 100% vermindering van lokale luchtverontreiniging en 65% minder uitstoot van broeikasgassen dan een gemiddelde bestelbus. Elektrische bestelbussen zijn ook erg stil, vanwege het ontbrekende motorgeluid. Breur staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!

U krijgt bij Breur een vaste chauffeur toegewezen, zodat u niet iedere keer hoeft te wennen aan een andere chauffeur. Deze chauffeur leert u en uw bedrijf in een korte tijd goed kennen, zodat wij elkaar snel en goed begrijpen.  Door onze eigen bezorgdienst weten wij precies wat er bij u als klant speelt.  Hierdoor kunnen wij kwaliteit van afleveren garanderen. Al onze chauffeurs zijn VCA opgeleid en mogen en kunnen op elke bouwplaats en elk terrein leveren. U heeft de mogelijkheid om een spoedlevering aan te vragen. Zo wordt uw bestelling dezelfde dag nog afgeleverd.