Bezorgdienst

BEZORGDIENST

Breur heeft al haar logistieke diensten in eigen beheer. Wij staan garant voor een snelle en schadevrije levering van de door u bestelde producten op de door u gewenste locatie!

Wij leveren niet alleen standaard door heel Nederland, maar door de gehele Benelux! Wilt u de producten buiten de Benelux geleverd hebben? Ook dat is voor ons geen probleem! Ook in Duitsland, Engeland, Frankrijk en zelfs CuraƧao hebben wij onze producten bezorgd.

Breur heeft een goed uitgerust eigen wagenpark. Ons wagenpark bestaat uit tientallen kleine en grote bezorgbussen. Al onze voertuigen hebben een roetfilter en onze chauffeurs rijden zo economisch mogelijk om zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Mede hierdoor hebben wij het CO2-prestatieladder certificaat op niveau 3 weten te behalen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Breur een basisprincipe. Daarom hebben wij ons wagenpark uitgebreid met elektrische wagens. De elektrische bestelbussen zorgen voor 100% vermindering van lokale luchtverontreiniging en ook nog eens 65% minder uitstoot van broeikasgassen ten opzichte van onze overige bestelbussen.

Wij zullen aan u een vaste chauffeur toewijzen om zo onze dienstverlening te kunnen optimaliseren. De chauffeur leert uw bedrijf graag kennen, zodat uw wensen duidelijk zijn en hier door ons op ingespeeld kan worden. Wij weten precies wat bij u speelt en belangrijk is, waardoor wij snel, goed en flexibel kunnen leveren.

Al onze chauffeurs zijn VCA opgeleid en mogen en kunnen op elke bouwplaats en ieder terrein leveren. Heeft u de producten onverwachts nodig? Vraag dan een spoedlevering bij ons aan. Onze chauffeurs staan graag voor u klaar en wij garanderen uitstekende kwaliteit van de leveringen!