iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Deuren

BREUR DEUREN CONCEPT

Het op elkaar afstemmen van de levering van de deuren, het op het juiste moment beschikbaar hebben van het hang- en sluitwerk, het afhangen van de deuren én de montage van het hang- & sluitwerk vraagt veel begeleiding van veel verschillende partijen.  Dit in een fase waarin kleine vertragingen grote gevolgen kunnen hebben op de naderende oplevering.

Breur kan de verantwoordelijkheid nemen voor het plaatsen van alle benodigdheden op en om de deuren. Hierbij dragen wij zorg voor het coördineren van de aanvoer van benodigde materialen en het uitvoeren van de verschillende disciplines volgens een vooraf opgestelde projectplanning. Uw persoonlijke projectteam bestaande uit een vast contactpersoon in de binnen- en buitendienst begeleidt het proces van calculatiefase tot en met de oplevering.

Maatwerk advisering op het gebied van het toe te passen hang- & sluitwerk wordt gecombineerd met digitaal inmeten en nauwsluitende bewerkingen op de CNC computergestuurde freesmachine.  Door deze manier van werken is er minder tijd op het werk nodig beperkt u faalkosten tot een minimum en kunt u schoon werken op de bouw.

Het Deuren Concept biedt u de mogelijkheid het complete traject alles op en om de deur uit te besteden aan een gespecialiseerd team, de kosten te beperken en in te kunnen staan voor hoge kwaliteit van gebruikte materialen, arbeid en service.

Het Breur Deuren Concept bestaat uit drie eenvoudige stappen

Stap 1 - Project planning of begeleiding

Uw project wordt al vanaf een vroeg stadium door een projectteam uitgewerkt. Door middel van bestek, plattegronden en kozijntekeningen wordt dit project vertaald naar uittrekstaten. Deze planning zal in nauwe samenspraak met u worden opgesteld. Uw persoonlijke projectteam zal vanaf dit punt de coördinatie van de onderdelen voor u waarnemen en zorgen dat het hang- & sluitwerk en of andere gewenste mogelijkheden volgens de afgesproken planning gerealiseerd zal worden. Geen verschillende leveranciers of onderaannemers meer, uw projectteam zal op afstand én op de bouw uw aanspreekpunt zijn.

Stap 2 - Alles op en om de deur

Ons projectbureau combineert haar jarenlange ervaring met het zich eigen willen en kunnen maken van de snel veranderende markt. Zij zijn op de hoogte van het nieuwste hang- & sluitwerk en van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronisch sluiten en domotica.

Stap 3 - Opleveren

Met het Deuren Concept heeft u niet alleen een zorg minder in het lopende proces maar bent u er zeker van dat alles gericht is op een tijdige oplevering zonder opleverpunten. Het verzorgen van een Politie Keurmerk Veilig Wonen- of NCP/Borg certificaat, het bieden van onderhoudscontracten of een beroep doen op onze 24 uurs storingsdienst behoren tot de mogelijkheden.

Dit maakt het Deuren Concept heel efficiënt. Uw contactpersoon begeleidt het gehele proces. Al onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd. Wilt u meer weten van het Deuren Concept? Vul dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 010 - 2 888 444 of mail naar deurenservice@breur.nl.