Persoonlijk menu

Menu

Deuren

 

DEUREN TOTAAL CONCEPT: VAN PLANNING TOT AFHANGEN

Of het nu gaat om een paar honderd deuren bij een nieuwbouwproject of enkele brandvertragende deuren op uw kantoor: met het Deuren Totaal Concept weet u zeker dat alles in één keer geregeld is. Helemaal naar uw voorkeuren en volgens uw eisen.

Het Deuren Totaal Concept loopt werkelijk van A tot Z, maar u kunt ook kiezen voor alleen een letter daartussenin (klik voor meer informatie):

  • projectplanning
  • deuren selecteren
  • hang-en-sluitwerk afstemmen
  • digitaal inmeten en afhangen
  • oplevering

KIES VOOR EEN SPECIALIST

Voor elke processtap zet Breur gespecialiseerde vakmensen in, terwijl u toch maar met één partij en vaste contactpersonen te maken hebt. En omdat we alles in eigen hand hebben, verloopt zo’n proces ook razendsnel. Breur is verder in het bezit van een ISO 9001 certificaat en het MVO-certificaat. We zijn VCA-gecertificeerd en al onze deuren voldoen aan het FSC- keurmerk.

MEER WETEN?

Interesse in het Deuren Totaal Concept van Breur? Laat uw gegevens achter en we nemen snel contact met u op. Hebt u nog vragen? Mail dan naar info@breur.nl of bel 010 - 2 888 444.

HET TEAM VAN HET DEUREN TOTAAL CONCEPT

Wie kiest voor het Deuren Totaal Concept krijgt twaalf experts tot zijn beschikking. Projectmanagers, specialisten op het gebied van hang- en sluitwerk, deurenexperts en monteurs. Allemaal VCA-gecertificeerd, allemaal goed op elkaar ingespeeld. U hebt zelf een vaste contactpersoon binnen en een vaste contactpersoon van de buitendienst. Zij begeleiden het hele proces. Zo weet u zeker dat u in no time de deur met een gerust hart achter u dicht trekt. 

Terug naar boven

PROJECTPLANNING EN BEGELEIDING

Elke opdracht, hoe groot of klein ook, begint met een gesprek. Soms is dat zo gepiept, soms moet er over elk detail nagedacht worden. Dat is aan u: u bepaalt of we alles van u overnemen of dat we u in meer of mindere mate ondersteunen, adviseren en begeleiden.

DEUREN SELECTEREN

zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen. Duurzaam, geluid- of brandwerend, inbraakbestendig, isolerend of alles tegelijk? We leveren het. Onze specialisten adviseren u graag. Dat geldt ook voor de uitvoering en afwerking: hout, kunststof, metaal; in effen kleuren tot knallende tinten of met een net echte houtnerf.

HANG- EN SLUITWERK AFSTEMMEN

Natuurlijk hebben we bij al die functionele, tijdloze of designdeuren het passende hang- en sluitwerk. Van een gedegen scharnier, een rechtoe-rechtaan klink tot moderne, digitale sloten. We zijn dealer van alle merken die hoogwaardige materialen leveren.  

Terug naar boven

DIGITAAL INMETEN EN AFHANGEN

Alle deuren meten we digitaal in – en we voeren ze in op een CNC-computergestuurde freesmachine. De kans op faalkosten wordt daarmee erg klein. U krijgt de deuren kant-en-klaar en compleet afgewerkt. Op uw verzoek pas in de laatste fase van uw project, zodat ze niet meer beschadigd kunnen raken.

Bij het traditioneel afhangen worden de deuren vanaf tekening besteld en in het werk op maat gemaakt. Een uitkomst wanneer het hang- en sluitwerk bij het bestellen van de deuren nog niet bekend is.

OPLEVERING

Het hele proces van het Deuren Totaal Concept is gericht op een tijdige oplevering zonder opleverpunten. Plus, het handelsmerk van Breur, het verlenen van extra service. Zo verzorgen we op verzoek het certificaat van Politiekeurmerk Veilig Wonen, kunt u kiezen voor een onderhoudscontract of een beroep doen op onze 24-uursstoringsdienst.

GARANTIE EN SERVICE

Wilt u toch iets een beetje anders? Hebt u nog een speciale wens of is er onverhoopt ergens een kink in de kabel gekomen? Speciaal opgeleide monteurs van Breur gaan direct voor u aan de slag en komen snel bij u langs met onze volledig ingerichte servicebus.