• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Diensten

 
Beveiligingen

Cameratoezicht, mobiele surveillance, object beveiliging of wat dan ook en met welke technologie ook – Breur is uw partner voor advies en uitvoering.

 
Gereedschapbeheer

Betrouwbaar en goed onderhouden gereedschap is een voorwaarde voor elke opdracht of klus. Met Breur weet u zeker dat aan die voorwaarde voldaan is.

 
Graveren en sleutelservice

Een extra sleutel? Geen probleem. Een sluitplan? Dat maken we graag. Van elektronische sloten tot deuren openen met uw telefoon: Breur regelt het.

 
Kleding & PBM

Functionele en hoogwaardige bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen: de keus bij Breur is groot genoeg voor elke klus.

 
Lease

Machines en gereedschappen leasen: een eenvoudig en voordelig alternatief. Breur regelt het snel. Transparante contracten met aantrekkelijke tarieven.

 
Specials

Een nieuw ontwikkeld artikel? Op maat gemaakte onderdelen? Machines die alleen u nodig hebt? Wij nemen ze graag voor u in ons assortiment op.

 
Technische Dienst

U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud en reparaties aan uw elektrische en pneumatische gereedschappen en klimmateriaal.

 
Verhuur

Tijdelijk gereedschappen of machines nodig voor een bepaalde opdracht? Breur levert alle materialen, goed onderhouden en van professionele kwaliteit.