Diensten

Beveiligingen

Breur is graag uw partner voor advies en uitvoering over al uw brand- en inbraakbeveiliging!

Gereedschapbeheer

Voor al uw opdrachten en klussen heeft u betrouwbaar en goed onderhouden gereedschap nodig. Met Breur bent u gegarandeerd van het best onderhouden gereedschap! Wij verzorgen graag al uw NEN 3140 keuringen!

Graveren en sleutelservice

Een sleutel bij laten maken, een naamplaatje laten graveren of een sluitplan laten opstellen? Breur staat voor u klaar!

Kleding & PBM

Breur heeft een groot assortiment aan functionele, comfortabele en kwalitatief uitstekende bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met gepersonaliseerde bedrijfskleding hebben wij voor iedereen een oplossing op maat!

Lease

Wilt u producten voor een langere tijd huren? Overweeg dan om de producten te leasen! Een voordelig alternatief met transparante contracten en aantrekkelijke tarieven.

Montagedienst

Onze montagedienst helpt u graag bij het monteren van sloten, elektroniche sloten, elektronische toegangscontrole, draaideurautomaten en deurbeslag. Maar het stopt niet bij het monteren! Wij geven u graag de nodige uitleg om uw systeem volledig onder controle te krijgen!

MSO Circulair

Duurzaamheid is voor ons familiebedrijf erg belangrijk. Breur en MSO werken daarom samen om kwalitatief goede producten een tweede leven te geven!

Specials

Behoefte aan op maat gemaakte onderdelen, speciale machines of een nieuw ontwikkeld product? Wij nemen het graag voor u in ons assortiment op!

Technische Dienst

Wij helpen u graag met al uw onderhoud, reparaties en kalibraties aan uw gereedschap en klimmateriaal.

Verhuur

Heeft u tijdelijk gereedschap of een bepaalde machine nodig? Geen probleem! Breur maakt het ook mogelijk om de producten te huren.