• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Duurzaamheid

Duurzaamheid bij Breur

Duurzaamheid is geen trend, het is onze toekomst. Breur is al jaren een maatschappelijk betrokken onderneming die zich bewust is van haar rol als werkgever, opdrachtnemer en opdrachtgever. Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onderdeel van ons dagelijkse beleid.

People, Planet en Profit

Bij Breur zijn wij altijd op zoek naar een juiste balans tussen People, Planet en Profit. Mensen staan bij ons hoog in het vaandel.

We vinden het belangrijk dat we op een plezierige, efficiënte en gezonde manier met elkaar samenwerken aan het succes van onze onderneming. Steeds vaker blijkt dat de balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als onze samenleving

CO2-Prestatieladder

Breur werkt conform de richtlijnen van de CO2-Prestatieladder en is gecertificeerd conform de CO2-Prestatieladder, Niveau 3. Belangrijker vinden we dat onze organisatie daadwerkelijk inhoudelijk met duurzaamheid omgaat, vanuit een dieperliggende overtuiging.

Duurzaamheid in onze projecten

Wij zien het ook als onze taak om de klant de beste informatie en voorlichting te geven over zijn toekomstige energieverbruik.

Breur ontwikkelt energiezuinige en kostenbesparende alternatieven en beveelt steeds de beste mogelijkheden aan. Door toepassing van steeds meer groene stroom, energie- en materiaalbesparende adviezen, kan de CO2-emissie aanzienlijk worden verkleind.

De duurzaamheids rapporten over Breur zijn op de vestiging in Capelle a/d IJssel op te vragen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

ISO 9001

ISO 9001

CO2 Prestatieladder

CO2 Prestatieladder

Prestatieladder niveau 3

CO2 Prestatieladder Niveau 3