Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is geen trend, maar onze toekomst. Als familiebedrijf denken wij bij ons handelen graag na over de gevolgen voor de toekomstige generaties. Wij nemen dan ook graag het initiatief om te zoeken naar duurzame alternatieven en oplossingen!

People, Planet & Profit

Bij Breur zijn wij altijd opzoek naar een juiste balans tussen People, Planet & Profit. Wij zijn zuinig op onze mensen en vinden het belangrijk om op een plezierige, efficiënte en gezonde manier met elkaar samen te werken aan het succes van de onderneming.

Bij Breur is iedereen welkom! Wij maken geen onderscheid in leeftijd, geslacht of afkomst. Samen werken wij graag aan een fijne werkomgeving en de groei van onze onderneming!

CO2-Prestatieladder

Breur werkt conform de CO2-Prestatieladder richtlijnen en is gecertificeerd conform de CO2-Prestatieladder, niveau 3. Meer informatie over onze maatregelen leest u hier.

Logistiek 010

Wij streven naar een gezonde, aantrekkelijke en schone stad met een efficiënte stadslogistiek. Om deze reden heeft Breur samen met 56 andere ondernemers het Convenant Zero Emissie Stadslogistiek Rotterdam ondertekend. Samen streven wij naar uitstootvrije stadslogistiek. Kennis hierover wordt gedeeld in de community Logistiek 010.

Breur stimuleert het emissiearm woon-werkverkeer van haar medewerkers, werkt samen met bouwbedrijven in de keten voor het slimmer aanleveren van goederen, deelt kennis en ervaring op het gebied van emissievrije stadslogistiek met de sector en communiceert naar haar omgeving over de eigen acties en voortgang van het convenant. Samen zorgen wij voor een groen Rotterdam!

Nieuwsgierig naar meer informatie over Logistiek 010 of het afgesloten convenant? Neem dan een kijkje op www.logistiek010.nl.

Duurzaamheid op de werkvloer

Een duurzamere samenleving begint bij jezelf! Daarom heeft Breur al een aantal acties ondernomen, zoals:

  • Al ons plastic bestek is vervangen door houten of herbruikbaar bestek;
  • Onze plastic bekertje zijn vervangen door papieren of herbruikbare CO2-neutrale bekers;
  • Wij maken zo veel mogelijk gebruik van herbruikbare verpakkingen, zoals containers of kratten, voor al onze leveringen;
  • Onze tasjes zijn van 100% biologisch afbreekbaar plastic.

Duurzaamheid in onze projecten

Wij zien het als onze taak om de klanten de beste informatie en voorlichting te geven over zijn toekomstige energieverbruik. Breur ontwikkelt daarom energiezuinige en kostenbesparende alternatieven en beveelt steeds de beste mogelijkheden aan. Door toepassing van steeds meer groene stroom, energie- en materiaal besparende adviezen, kan de CO2-emissie aanzienlijk worden verkleind.

Nieuwsgierig naar ons duurzaamheidsbeleid en onze rapporten? Klik dan hier of vraag ze op bij onze vestiging in Capelle aan den IJssel.