Persoonlijk menu

Menu

Gereedschapbeheer

 

DIGITAAL GEREEDSCHAPBEHEER: EEN ZORG MINDER

Uw materiaal is uw kapitaal, want voor goed werk zijn goede gereedschappen nodig. Daarom onderhoudt u uw machines en gereedschappen regelmatig. Maar daar houdt het niet op. Behalve de keuring of kalibratie zelf moet u voor de certificering ook de administratie daarvan bijhouden. Veel papierwerk, en niet de leukste klus.

Breur neemt naast de keuringen ook alle administratie van u over. Dat wil zeggen:

  • Plannen, keuren, kalibreren en registreren
  • Al uw certificeringen digitaal beheerd
  • Alle administratie overzichtelijk in Centix
  • Gereedschappen en machines gestickerd met QR-code
  • ooit meer een keuring vergeten
  • Keuringshistorie in één oogopslag

U kiest of u zelf bijhoudt wanneer de volgende keuring is, of ons dat laat doen. In dat geval krijgt u op tijd een seintje dat uw machine of gereedschap gekeurd moet worden.

Hebt u uw gereedschap of machine elders gekocht? Geen probleem, we keuren alles.

Wilt u uw gereedschapbeheer en certificatie uitbesteden aan Breur? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan snel contact met u op. Hebt u vragen? E-mail dan naar td@breur.nl of bel 010 - 2 888 431. 

INDELING MATERIALEN PER LOCATIE

Hebt u meerdere locaties waar uw materiaal opgeslagen ligt, bijvoorbeeld in de verschillende bedrijfswagens en op de werkplaats? We delen uw materiaal in per locatie. U geeft daar zelf een naam aan, bijvoorbeeld: Bus van Jan. Alle locaties staan in het keuringsoverzicht. Zo weet u of en wanneer materiaal A in de Bus van Jan gekeurd of gekalibreerd moet worden.

PERIODIEKE MELDING

Een periodieke keuring of kalibratie zie je gemakkelijk over het hoofd tussen alle drukke werkzaamheden. Niet als u kiest voor gereedschapbeheer bij Breur. U krijgt van ons op tijd een seintje dat het weer zover is. Zo verloopt uw certificaat nooit. U hebt altijd inzicht in de gegevens van uw materiaal via de digitale beheeromgeving van Centix en u maakt zelf de afspraak voor de keuring of kalibratie.

DIGITAAL CERTIFICAAT

Na de keuring of kalibratie krijgt u een digitaal certificaat. Daar hoort een sticker bij met een unieke QR-code die op uw materiaal geplakt wordt. Deze code is uit te lezen met een smartphone of tablet met een (gratis) QR-code app. Dat scheelt letterlijk papierwerk, want u hoeft geen dossiers meer mee te nemen naar het werk: alle certificaten zijn digitaal. U kunt de certificaten op elk moment van de dag inzien en aantonen.


Terug naar boven