Gereedschapbeheer

GEREEDSCHAPBEHEER

Goed en veilig materieel is onmisbaar! Daarom is het belangrijk om machines en gereedschap tijdig te onderhouden. Met digitaal gereedschapsbeheer van Breur bespaart u veel tijd en geld. Naast het onderhoud coördineert en realiseert onze Technische Dienst (gevestigd in Gouda) de reparatie, keuringen en kalibratie van alle soorten gereedschap en materieel. U heeft online altijd inzicht in de laatste gegevens.

Hoe werkt het?
Gereedschap en machines krijgen een sticker met een unieke QR-code. Al uw materieel wordt vervolgens overzichtelijk opgenomen in de online applicatie Centix. Wij plannen, keuren, kalibreren en registreren. De QR-sticker toont de meest actuele status, alle certificeringen worden digitaal beheerd. Zo kan in één oogopslag de complete keuring historie online bekeken worden. Papieren dossiers behoren hiermee tot het verleden. De QR-sticker is op ieder moment uit te lezen met een telefoon of tablet en toont de keuringscertificaten. U kunt zelf locaties aanmaken en uw gereedschap hierover verdelen. De beheerder krijgt automatisch en tijdig een melding wanneer welk gereedschap op welke locatie gekeurd moet worden, zo kan de keuring nooit vergeten worden.

Meer informatie over onze Technische dienst en de mogelijkheden kunt u hier vinden.

Efficiënt gereedschaps- en materieelbeheer

Efficiënt beheer van uw gereedschap is met Breur goed geregeld. Heeft u op meerdere locaties materieel opgeslagen, zoals werkplaatsen en bedrijfswagens? Wij kunnen de materialen indelen per locatie, alle locaties staan in het keuringsoverzicht. Zo is snel te zien wanneer welk materiaal op welke locatie gekeurd of gekalibreerd moet worden. U heeft online altijd inzicht in de laatste gegevens van het geregistreerde materieel.

Wanneer uw materiaal gekeurd of gekalibreerd is, krijgt u een digitaal certificaat met een sticker met een unieke QR-code. De sticker plakt u op het gereedschap en is uit te lezen met een smartphone of tablet. Op deze manier kunt u de certificaten op elk moment van de dag inzien en aantonen.

Meer weten over digitaal gereedschaps- en materieelbeheer door Breur? Vul dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 010 - 2 888 431.