Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Hang- en sluitwerk voor projecten

HANG EN SLUITWERK VOOR PROJECTEN

Bent u op zoek naar goed hang- en sluitwerk voor uw project? Bij Breur vindt u alle onderdelen die nodig zijn voor het goed afsluiten van deuren. Of het nu gaat om passend deurbeslag, deursloten of innovatieve cilinder sluitsystemen. De ervaren medewerkers van Breur begeleiden uw project van offerte tot en met oplevering.

Met goed hang- en sluitwerk wordt de kans op inbraak aanzienlijk vermindert. Zo bieden cilinders met kerntrekbeveiliging weerstand tegen “cilinder trekken”. Een methode waarbij inbrekers snel een cilinderslot kapot maken. Met behulp van een accuboor of schroevendraaier draaien inbrekers een geharde schroef in de cilinder. Vervolgens plaatsen zij een cilinder trekker over deze schroef. Door kracht uit te oefenen op de cilinder breekt deze af. Met een bouwsleutel is de deur vervolgens eenvoudig te openen. Voor nieuw te bouwen woningen is de cilinder met kerntrekbeveiliging verplicht gesteld sinds 1 januari 2016.

Groot assortiment luxe hang- en sluitwerk

Breur heeft alle expertise en producten in huis om u te voorzien van uitgewerkte bouwtekeningen tot aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn uitstekend beveiligd. Door het toepassen van SKG*** gekeurd hang- en sluitwerk daalt het inbraakrisico zelfs met 90%. Onze adviseurs zijn Politiekeurmerk gecertificeerd en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Naast onze grote assortiment luxe hang- en sluitwerk van verschillende ontwerpers monteren wij desgewenst alle sloten. Door het toepassen van SKG*** gekeurd hang- en sluitwerk daalt het inbraakrisico. Veel verzekeraars geven daarom korting op uw premie. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.