Hang- en sluitwerk voor projecten

Hang- en Sluitwerk

Zoekt u goed en betrouwbaar hang- en sluitwerk voor uw project? Bij Breur vindt u alle alle onderdelen die nodig zijn voor het goed afsluiten van panden en woningen. Bij ons kunt u terecht voor al uw deurbeslag, deursloten en innovatieve cilinders. Onze ervaren medewerkers begeleiden en ontzorgen u graag van offerte tot aan de oplevering. Ook na oplevering staan wij klaar voor al uw vragen!

Met goed hang- en sluitwerk kan de kans op inbraak aanzienlijk worden vermindert. Zo is het verplicht om voor nieuw te bouwen woningen gebruik te maken van kerntrekbeveiliging. Het zogenoemde kerntrekken is de afgelopen jaren een steeds populairdere manier van inbreken geworden. De inbreker draait met een schroevendraaier of accuboor een geharde schroef in de cilinder om vervolgens op de schroef met een kerntrekker kracht uit te oefenen. Hierdoor zal de cilinder uit de deur worden getrokken of kapot breken, waardoor het slot eenvoudig te openen is door middel van een bouwsleutel. Binnen een minuut kan de inbrekers zich zo vrijwel geluidloos toegang verlenen tot uw bedrijfspand of woning.

Ook heeft Breur alle expertise, kennis en producten in huis om u te voorzien van uitgewerkte bouwtekeningen tot aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door het toepassen van SKG driesterren gekeurd hang- en sluitwerk daalt het inbraakrisico zelfs met 90%. Dit heeft voor u als bijkomstig voordeel dat verzekeraar vaak een korting op uw premie geven.

Montage

Naast ons grote en diverse assortiment aan luxe hang- en sluitwerk van veel verschillende merken monteren wij desgewenst ook alle sloten. Onze Politiekeurmerk gecertificeerde adviseurs komen graag bij u langs voor advies en u te voorzien van de meeste veilige bedrijfspanden en woningbouwprojecten. Wilt u meer weten over ons dienstverlening of ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl.