Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Kerntrekbeveiliging

KERNTREKBEVEILIGING

Kerntrekbeveiliging is een van de meest effectieve manieren om inbraak door “cilindertrekken” te voorkomen. Cilindertrekken is een inbraak methode waarmee inbrekers snel een cilinderslot kapot maken. Met behulp van een accuboor of schroevendraaier draaien inbrekers een geharde schroef in de cilinder. Vervolgens plaatsen zij een cilinder trekker over deze schroef. Door kracht uit te oefenen op de cilinder breekt deze af. Met een bouwsleutel is de deur vervolgens eenvoudig te openen. Omdat deze vorm van inbraak de afgelopen jaren sterk is toegenomen, heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen anti-kerntrek beslag als eis gesteld voor alle nieuwbouwwoningen. Ook is deze eis opgenomen in het Bouwbesluit. Dit betekent dat kerntrekbeveiliging vanaf 2016 verplicht is voor alle nieuwbouw woningprojecten.

Voorkom inbraak met kerntrekbeveiliging

Wilt u uw bouwproject of woning voorzien van deuren met kerntrekbeveiliging? Breur heeft diverse merken sloten en cilinders met kerntrekbeveiliging in het assortiment. Uiteraard zijn er aanvullende maatregelen mogelijk in het kader van de beveiliging van uw bedrijf of woning. Naast een veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging kunt u ook denken aan anti-inbraak strips en andere innovatieve toegangssystemen. De specialisten van Breur denken graag met u mee over een totaaloplossing.

Effectieve inbraakbeveiliging

Kerntrekbeveiliging is de belangrijkste maatregel die genomen kan worden om de kans op inbraak aanzienlijk te verkleinen. Heeft u een groot project waarvoor innovatief toegangsbeheer nodig is? Heeft u nieuwe cilinders nodig met kerntrekbeveiliging? Bij alle vestigingen van Breur kunt u terecht voor advies. Wilt u ook de kans op inbraak verminderen of heeft u interesse in het Politiekeurmerk Wonen? Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen zijn uitstekend beveiligd. Door het toepassen van SKG*** gekeurd hang- en sluitwerk daalt het inbraakrisico zelfs met 90%.

Onze adviseurs zijn Politiekeurmerk gecertificeerd en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.  Wij denken graag met u mee.
Wilt u met een van onze specialisten in gesprek? Stuur een e-mail naar info@breur.nl of bel 010 - 2 888 444.