Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Kleding & PBM

BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

Bent u op zoek naar representatieve bedrijfskleding voor uw bedrijf of als zzp’er? Breur heeft een groot assortiment bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor ieder beroep en ieder seizoen.

Breur helpt graag met de selectie en levering van de juiste kleding. Wij weten daarnaast precies wat praktisch en effectief is bij het plaatsen van eventuele logo’s op de bedrijfskleding. U heeft bij ons een vaste contactpersoon en er is de mogelijkheid om passessies te organiseren op locatie met onze pasbus. Uiteraard is het ook mogelijk om kleding te vermaken voor een betere pasvorm. Staat de juiste maat niet in een catalogus? Neem dan contact met ons op. Wij leveren ook bedrijfskleding in speciale maten.

  • Advies op maat
  • Vaste contactpersoon
  • Bedrijfslogo
  • Pasbus op locatie
  • Kleding vermaken

Benieuwd naar ons assortiment bedrijfskleding? In onze catalogus zijn alle producten terug te vinden, deze kan hier aangevraagd worden.

Korte levertijd bedrijfskleding

Breur beschikt over een grote voorraad bedrijfskleding. Het bedrukken of borduren doen wij zelf, hierdoor is de levertijd kort. De kleding kan per werknemer verpakt worden en bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Uiteraard is het ook mogelijk om de kleding te versturen naar huisadressen van medewerkers. Graag helpen wij met de selectie en levering van de juiste bedrijfskleding voor uw medewerkers. Wilt u zich nog meer onderscheiden? Wij ontwerpen ook kleding in uw eigen huisstijl. Stuur ons uw logo en wij maken een speciaal ontwerp. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Veiligheid van personeel

Heeft u een bedrijf in de bouw, industrie, aannemerij of technische diensten en bent u op zoek naar persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw personeel? Breur beschikt over een grote collectie veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Voor de veiligheid van personeel is het belangrijk om goede persoonlijke beschermingsmiddelen te hebben. Dit werkt niet alleen prettiger ook de arbeidsrisico's worden hiermee beperkt. Bij Breur bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij leveren naast beschermende bedrijfskleding ook gehoorbescherming (op maat), hoofdbescherming, gelaatsbescherming, oogbescherming (op maat), voet- en handbescherming en valbeveiliging. Indien gewenst kunnen wij ook jaarlijkse keuringen verzorgen voor bijvoorbeeld valbeveiliging.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Breur biedt als het om bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen gaat? Of wilt u overleggen met één van onze specialisten? Neem contact met ons op.

Bedrukken

Bij Breur kunnen wij uw volledige kleding pakket samenstellen en voorzien van uw bedrijfslogo. Borduren of bedrukken doen wij allemaal intern op onze kleding afdeling. Met 10 machines staan onze kleding specialisten klaar voor alle personalisaties van bedrijfskleding. Een logo aanvraag voor bedrukking of borduren wordt eerst intern ontworpen en zal na akkoord direct doorgaan naar de kleding afdeling. Hier wordt gewerkt met de beste materialen om hoogwaardige logo’s te plaatsen die lang mee gaan en tegen alle weeromstandigheden én wasbeurten bestendig zijn. Ons advies is vrijblijvend want we willen alleen de beste oplossing voor u. Uw maat, onze wens. Bel naar 010 – 2 888 444 of mail naar info@breur.nl.