Kleding & PBM

BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

Zoekt u representatieve, comfortabele en veilige bedrijfskleding? Breur heeft een groot assortiment aan bedrijfskleding voor iedere maat, functieprofiel en seizoen. Naast veiligheids- en bedrijfskleding leveren wij ook gehoorbescherming op maat, hoofdbescherming, gelaatsbescherming, oogbescherming (op sterkte), voet- en handbescherming en valbeveiliging.

Onze specialisten helpen u graag met het adviseren en selecteren van de juiste kleding. Door onze vele jaren aan ervaring weten wij precies wat bij uw onderneming past! Daarnaast kunt u de kleding bij ons laten bedrukken en borduren. Doordat wij het bedrukken en borduren zelf uitvoeren, kunnen wij u alles vertellen over de juiste plaatsing van logo’s en personalisaties van de kleding. Ook kunnen wij u snelle levertijden garanderen!

Wilt u de kleding graag in uw eigen huisstijl laten ontwerpen? Wij helpen u graag! Stuur ons uw logo toe en wij maken een ontwerp. Door onze nauwe relaties met diverse fabrikanten kunnen wij dit eenvoudig voor u regelen.

Om te zorgen dat iedereen over de juiste maten beschikt, kunnen wij passessies verzorgen. De passessies kunnen bij ons worden verzorgd, maar ook op een door u gewenste locatie. Met onze pasbus komen wij graag langs om alle juiste maten aan te meten.

Ons assortiment is zeer ruim en wij hebben dan ook voor iedereen een passend set kleding. Wilt u de kleding toch laten vermaken voor de ideale pasvorm? Geen probleem! Wij kunnen alle kleding voor u op maat maken. Breur heeft immers voor iedereen een oplossing op maat!

Benieuwd naar ons assortiment? Vraag dan de catalogus hier aan! Kunt u de juiste maten niet in de catalogus vinden? Neem dan contact met ons op via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl.

Levering

Doordat Breur ook het bedrukken, borduren en vermaken van de kleding in eigen beheer heeft, zijn de levertijden van kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen kort. Ook hebben wij veel producten op voorraad liggen, waardoor snel uitgeleverd kan worden.

Breur maakt gebruik van haar eigen bezorgdienst. Met ons modern uitgeruste wagenpark komen onze chauffeurs de kledingpakketten graag bij u leveren. Heeft u de pakketten liever bij de werknemers thuis bezorgd? Ook dat is geen probleem!

Veiligheid

Naast ons kledingassortiment beschikken wij ook over een groot assortiment aan veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. De veiligheid van u en uw werknemers staat bij Breur altijd voorop!

Om de veiligheid van u en uw werknemers te waarborgen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen erg belangrijk. Ook de persoonlijke beschermingsmiddelen leveren wij graag op maat! Een bril op sterkte of otoplastieken laten aanmeten is voor ons geen probleem. Kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen zitten niet alleen fijner, maar verminderen ook nog eens de kans op ongevallen.

Naast het leveren van de kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, kunnen wij ook de jaarlijkse keuringen verzorgen. Breur zorgt graag voor veilig werken!

Wilt u meer weten over het veilig gebruiken van de kleding of persoonlijke beschermingsmiddelen? Wij hebben alle nodige kennis in huis en delen deze graag met u. Wij bieden dan ook de mogelijkheid om een training of Toolbox te organiseren om u en uw medewerkers zo alles over de producten te vertellen en leren!

Personalisatie

Bij Breur kunnen wij niet alleen uw volledige kledingpakket samenstellen, maar ook bedrukken en borduren. Het bedrukken en borduren vindt intern plaats. Het logo wordt eerst door ons ontworpen en na akkoord op de kleding gedrukt en geborduurd. Het bedrukken en borduren gebeurd met de beste en meest hoogwaardige materialen, zodat de logo’s in iedere situaties en ook na vele wasbeurten nog goed blijven zitten.

Zoekt u een duurzaam alternatief? Breur biedt ook groene transfers aan!

Bent u nieuwsgierig naar uw mogelijkheden of wenst u meer informatie over bijvoorbeeld duurzame alternatieven voor de kleding? Onze kleding- en PBM-specialisten staan voor u klaar! Zij adviseren u graag over de kwaliteit, pasvormen en alternatieve mogelijkheden van de kleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en personalisaties. Voor vrijblijvend advies kunt u contact opnemen via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl.