• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Kleding & PBM

BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN

Bent u op zoek naar representatieve bedrijfskleding voor uw bedrijf of als zzp’er? Breur heeft een groot assortiment bedrijfskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor ieder beroep en ieder seizoen.

Breur helpt u graag met de selectie en levering van de juiste kleding. Wij weten daarnaast precies wat praktisch en effectief is bij het plaatsen van eventuele logo’s op de bedrijfskleding. U heeft bij ons een vaste contactpersoon en er is de mogelijkheid om passessies te organiseren bij u op locatie in onze pasbus. Uiteraard is het ook mogelijk om kleding te vermaken voor een betere pasvorm. Heeft u kleding nodig in een maat die niet in een catalogus staat? Neem dan contact met ons op. Wij leveren ook bedrijfskleding in speciale maten. 

  • Advies op maat
  • Vaste contactpersoon
  • Bedrijfslogo
  • Pasbus op locatie
  • Kleding vermaken

Benieuwd naar ons assortiment bedrijfskleding? In onze catalogus vindt u alle producten. 

 

 

Korte levertijd bedrijfskleding

Breur beschikt over een grote voorraad bedrijfskleding en bedrukt of borduurt uw logo zelf. Hierdoor is de levertijd kort. De kleding wordt per werknemer verpakt en bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Uiteraard is het ook mogelijk om de kleding te versturen naar de huisadressen van uw medewerkers. Graag helpen wij u met de selectie en levering van de juiste bedrijfskleding voor uw medewerkers. Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wilt u zich nog meer onderscheiden? Wij ontwerpen ook kleding in uw eigen huisstijl. Stuur ons uw logo en wij maken een speciaal ontwerp voor u. 

Veiligheid van personeel

Voor de veiligheid van uw personeel is het belangrijk om goede persoonlijke beschermingsmiddelen te hebben. Bij Breur bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij leveren naast beschermende bedrijfskleding ook gehoorbescherming, hoofdbescherming, gelaatsbescherming, oogbescherming, voet- en handbescherming en valbeveiliging. Indien gewenst verzorgen wij ook de jaarlijkse keuring van uw valbeveiliging. Wilt u overleggen met één van onze specialisten wat wij voor de veiligheid van uw personeel kunnen betekenen? Laat hier uw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u een bedrijf in de bouw, industrie, aannemerij of technische diensten en bent u op zoek naar persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw personeel? Breur beschikt over een grote collectie veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij leveren onder andere veiligheidsbrillen op sterkte en gehoorbescherming op maat. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen helpt arbeidsrisico's te verminderen. Benieuwd naar de mogelijkheden die Breur biedt als het om bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen gaat? Neem contact met ons op.

 

Bedrukken

Bij Breur kunnen wij uw volledige kleding pakket samenstellen en voorzien van uw bedrijfslogo. Borduurt of bedrukt, dat doen wij allemaal op onze kleding afdeling. Met 10 machines staan onze kleding specialisten klaar voor uw. Een aanvraag voor logo borduren of bedrukken word intern ontworpen en zal na uw akkoord direct door gaan naar de kleding afdeling. Hier wordt gewerkt met de beste materialen om hoogwaardige logo’s te plaatsen die lang mee gaan en tegen alle weeromstandigheden én wasbeurten bestendigt zijn. Ons advies is vrijblijvend want we willen alleen de beste oplossing voor u. Uw maat, onze wens. Bel naar 010 – 2 888 444 of mail naar info@breur.nl.