Lean

LEAN

Breur is een echt familiebedrijf. Dat verschil merkt u. Verantwoordelijkheid, betrokkenheid en continuïteit staan bij ons centraal. Wij ontzorgen onze klanten en denken mee. Of het nu gaat om de bevoorrading van een groot bouwproject of het bedrukken van bedrijfskleding. Wij weten waar we het over hebben en snappen dat onze klanten een groot belang hebben bij een uitstekende logistiek.

Breur werkt op basis van het LEAN-principe. Dat wil zeggen: de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plek en de juiste tijd/ datum bij u geleverd.

Om zo efficiënt mogelijk met u samen te werken wij zoveel mogelijk met vaste levermomenten en bestellijsten proberen wij onnodige fouten in het proces te voorkomen.

Het LEAN-principe is gebaseerd op vier uitgangspunten:

1.  Pakketteren. Op vaste dagen leveren wij rolcontainers met een afgepaste voorraad bij u op de werkvloer.
2.  Planning. Door onze opgedane kennis en ervaring weten wij een realistische planning te maken. Zo zorgen we er voor dat alle materialen en gereedschappen op afroep
     in voorraad worden geplaatst. Hierdoor is levering altijd gegarandeerd, en behalen wij klantspecifiek een uitlevergraad van 99,8%. 
3.  Flexibel. Doordat wij vanaf de start van uw project alle benodigde materialen en gereedschappen in voorraad nemen, is het voor ons eenvoudig flexibel uit te leveren.
4.  Transparantie. Door het gebruik van ons mobiele webconcept en online management informatie systeem heeft u altijd overzicht in uw bestellingen, voorraad en facturen.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.