Lease

GEREEDSCHAP EN MACHINES LEASEN

Breur heeft een uitgebreid assortiment aan professionele machines en gereedschappen op voorraad. Het aanschaffen van nieuw materieel kan een groot beslag leggen op uw liquiditeitspositie. Daarom bieden wij bij Breur de mogelijkheid om materieel te leasen. Met eenvoudige contracten van 12 maanden tot 5 jaar bieden wij u de optie om het gereedschap aan te schaffen zonder in één keer een enorme uitgave te moeten doen. In veel gevallen is het materieel na de contractperiode uw eigendom.

Tarieven

Het maandelijkse leasebedrag stellen wij vast aan de hand van de waarde van het materieel en de looptijd van het contract. Wilt u inzicht in het kostenplaatje? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

Benieuwd naar uw mogelijkheden of de voordelen van leasen? Neem dan contact met ons op via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl.

Huren ook mogelijk bij Breur

Heeft u het gereedschap of materieel voor een kortere periode nodig? Breur maakt het ook mogelijk om het materieel te huren! Vind hier het volledige aanbod van de bij ons te huren producten en de bijbehorende tarieven. Het huren is mogelijk voor een periode van een dag of weekend, een week of vier weken. Wilt u de producten liever voor een langere periode huren? Neem dan contact met ons op via bovenstaande contactgegevens en wij maken een vrijblijvende offerte!