• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Lease

GEREEDSCHAP EN MACHINES LEASEN

Bent u op zoek naar nieuwe machines en gereedschappen? Breur heeft een uitgebreid assortiment aan professionele machines en gereedschappen. Het aanschaffen van nieuw materiaal legt vaak een groot beslag op uw liquiditeitspositie. Breur biedt u daarom ook de mogelijkheid om materieel te leasen. Leasen bij Breur is eenvoudig. De leasecontracten lopen van 12 maanden tot 5 jaar en de maandelijkse leasekosten zijn aftrekbaar als bedrijfskosten.  Na afloop van de leasetermijn is het materiaal in veel gevallen uw eigendom. 

De voordelen van het leasen van gereedschap en machines bij Breur

  •       Lage investeringskosten
  •       Belastingvoordeel
  •       Ruime liquiditeitspositie
  •       De machines worden uw eigendom
       

Heeft u interesse in leasen bij Breur? Het maandbedrag stellen we vast aan de hand van de waarde van de machines en gereedschappen en de looptijd van het contract. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. 

Huren is ook mogelijk bij Breur

Heeft een u machine of gereedschap kortere tijd nodig? Bij Breur kunt u ook professionele machines en gereedschappen huren. Op deze pagina vindt u het complete assortiment en de bijbehorende tarieven voor dag/weekend, een week en vier weken. Wilt u materieel huren voor meer dan vier weken? Wij maken graag een offerte voor u op maat.