Lease

GEREEDSCHAP EN MACHINES LEASEN

Bent u op zoek naar nieuwe machines en gereedschappen? Breur heeft een uitgebreid assortiment aan professionele machines en gereedschappen. Omdat het aanschaffen van nieuw materiaal vaak een groot beslag legt op uw liquiditeitspositie, biedt Breur de mogelijkheid om materieel te leasen. Leasen bij Breur is eenvoudig, de leasecontracten lopen van 12 maanden tot 5 jaar. Na afloop van de leasetermijn is het materiaal in veel gevallen uw eigendom. Tevens levert leasen een belastingvoordeel op zo zijn de maandelijkse leasekosten aftrekbaar als bedrijfskosten.

De voordelen van het leasen van gereedschap en machines bij Breur

  • Lage investeringskosten
  • Belastingvoordeel
  • Ruime liquiditeitspositie
  • De machines worden uw eigendom

Heeft u interesse in leasen bij Breur? Het maandbedrag stellen we vast aan de hand van de waarde van de machines en gereedschappen en de looptijd van het contract. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Huren ook mogelijk bij Breur

Heeft een u machine of gereedschap een enkele keer of kortere tijd nodig? Het is ook mogelijk om bij Breur professionele machines en gereedschappen te huren. Op deze pagina is het complete assortiment en de bijbehorende tarieven voor een dag/weekend, een week en vier weken te vinden. Het is ook mogelijk om materiaal langer als 4 weken te huren, wij maken graag een offerte voor u op maat.