Montagedienst

Montagedienst banner

MONTAGEDIENST

De montagedienst van Breur is op veel diverse terreinen inzetbaar. Zij werken voornamelijk op projectbasis en kunnen u helpen met uw sloten, elektronische sloten, elektronische toegangscontrole, draaideurautomaten en deurbeslag. Wij willen u graag volledig ontzorgen en willen u het systeem volledig laten begrijpen. Onze monteurs staan dan ook altijd voor u klaar om het systeem aan u uit te leggen en zijn na de montage ook altijd voor u bereikbaar.

Breur werkt met de beste en meest betrouwbare merken, zoals Salto, DOM, DormaKaba en Winkhaus. Al deze merken hebben hun eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten. Zo heeft Winkhaus een zeer gebruiksvriendelijke toegangsorganisatie die door de hoofdgebruiker eenvoudig aan te passen is. DOM is een ijzersterk merk met de betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid die u bij uw sloten mag verwachten. Zoekt u een meer geavanceerd toegangssysteem? Salto ontwikkelt en produceert geavanceerde en betrouwbare draadloze elektronische toegangscontrolesystemen die voor de gebruiker van het systeem zeer aangenaam en comfortabel zijn en waarbij de veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd zijn. Ook DormaKaba biedt u producten, oplossingen en services voor een beveiligde en comfortabel toegang van al uw gebouwen en ruimten, waarbij zij de focus leggen op de harmonie tussen de verschillende producten. Stuk voor stuk uitstekende merken waar wij volledig achter staan.

De nadruk van onze werkzaamheden ligt op het assisteren en ondersteunen van zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Wanneer nodig sluiten wij onderhoudscontracten af om met een bepaalde frequentie het functioneren van de toegangssystemen en sloten te controleren en eventueel te repareren. Onze storingsmonteurs staan in urgente situaties 24/7 voor u klaar. Zij zorgen dat uw problemen zo goed en snel mogelijk worden opgelost.

Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het onderhoud en herstel voor Verenigingen van Eigenaars of Woningbouwvereniging. Wij staan voor iedereen klaar!

Heeft u een project waar u onze specialisten graag voor wilt inschakelen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via 010 – 2 888 444 of montage@breur.nl.

montagedienst toepassing