• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Technische Dienst

Technische dienst

Gereedschap leveren is niet zo'n kunst. Zorgen dat het lang meegaat, daar gaat het om! In Gouda vindt u onze Technische Dienst. U kunt daar terecht voor onderhoud, reparatie, keuringen en kalibratie van al uw soorten gereedschap en materiaal. En als u wilt, komen we ook naar u toe. Een team van specialisten staat 6 dagen in de week voor u klaar. Deze TD'ers zijn zonder uitzondering opgeleid en getraind om al uw problemen of vraagstukken snel op te lossen.

Het uitgebreide verhaal van onze keur- & reparatieservice vindt u in het Technische Dienst boekje. Hierin staat uitgebreid wat onze Technische Dienst allemaal keurt en repareert.

Wilt u een reparatie of keuring aanvragen? Stuur een mail naar td@breur.nl of bel met 010 - 288 84 44.

Breur Technische Dienst: snel, solide, vakkundig en betaalbaar.

Regelmatige veiligheidskeuringen zijn essentieel voor de veiligheid van de mensen die met machines en gereedschappen werken. Een veilige werkplek maakt het makkelijk om veilig te werken.

Breur voert keuringen uit voor de volgende NEN normeringen:

  • NEN 3140: Bedrijfsvoering en elektrische installatie-Laagspanning
  • NEN-EN 365: Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen
  • NEN 2559: Draagbare blustoestellen
  • NEN 2484: Draagbaar klimmaterieel – Ladders en trappen
  • NEN 2718: Rolsteigers – Opgebouwd uit geprefabriceerde onderdelen
  • NORM Solas: Zwem- en reddingsvesten
  • DIN en ISO 6789: Momentsleutels

Heeft u materiaal om te keuren, dan halen we dat kosteloos op en leveren het ook weer netjes af. Al uw gekeurde gereedschap of materiaal wordt geregistreerd in ons beheersysteem. Zo kunt u zelf makkelijk bijhouden wanneer er weer gekeurd moet worden.

Wilt u liever een seintje? We sturen u een herinnering als uw items aan de beurt zijn.

Goed gekalibreerd werkgerei geeft u de precisie die vereist is voor uw werkzaamheden. Van momentsleutel tot theodoliet. Wij helpen u graag uw gereedschap perfect af te stemmen.

Onderhoud en reparatie zijn ons dagelijks werk.

Als we uw gereedschap of machine keuren en kalibreren, voeren wij meteen standaard onderhoud en reparatie uit. Onderdelen die aan vervanging toe zijn worden direct vervangen. Zo kan het product weer lange tijd mee, en kunt u zorgeloos werken.

Kunt u het gereedschap niet missen of duurt de reparatie of het onderhoud te lang? Dan kunt u een vergelijkbaar artikel lenen van ons!

Mijn locatie? Ja, u leest het goed. Gereedschap en materiaal repareren, keuren of kalibreren waar u wilt. Zelfs op de bouwplaats, want wij helpen u graag! Zo hoeft uw medewerker niet of niet ver te reizen en kan hij of zij weer snel verder. We komen naar u toe, door de hele Benelux.

Het werkt simpel: geef de gewenste locatie door bij uw aanvraag, dan zien wij u daar!

Ook EHBO-materiaal heeft onderhoud nodig. Vergis u niet: op veel EHBO-materiaal zit een uiterste houdbaarheidsdatum. En de defibrillator bijvoorbeeld heeft een jaarlijkse keuring nodig, want die moet altijd klaar zijn voor gebruik. Laat u adviseren over uw EHBO-uitrusting. We zoeken graag voor u uit wat in uw situatie de beste samenstelling is en hoe u het materiaal up-to-date houdt. 

Alles voor een veilige werkplaats! 

Vlijm-, maar dan ook echt vlijmscherp gereedschap. Dat werkt snel en nauwkeurig. Geef ons uw ‘botte’ snijvlakken: elke woensdag slijpen we ze superscherp.