Technische Dienst

Technische dienst

De kunst zit hem niet alleen in het leveren van goed en betrouwbaar gereedschap, maar juist in het onderhoud. In onze vestiging in Gouda beschikken wij over een Technische Dienst. Zij verzorgen al het onderhoud, reparaties, keuringen en kalibraties van alle soorten gereedschap en materieel. Wilt u liever dat wij bij u langskomen? Ook dat is voor ons geen probleem! Ons team van specialisten staan zes dagen in de week voor u klaar. Al onze specialisten beschikken over de juiste opleidingen en trainingen, waardoor zij uw problemen zo snel, solide, vakkundig en betaalbaar mogelijk kunnen oplossen.

Wilt u meer informatie over onze keur- & reparatieservice? In ons Technische Dienst Boekje vindt u een uitgebreide uitleg van de werkzaamheden van onze technische dienst.

Wilt u een keuring of reparatie aanvragen? Neem dan contact met ons op via td@breur.nl of 010 – 2 888 444.

Breur Technische Dienst: snel, solide, vakkundig en betaalbaar.

Voor de veiligheid van de mensen die met machines en gereedschap werken is het belangrijk om regelmatig veiligheidskeuringen uit te laten voeren. Veilig gereedschap verkleind de kans op ongevallen op de werkvloer en werkt natuurlijk ook een stuk prettiger.

Breur voert keuringen uit voor de volgende NEN normeringen:

  • NEN 3140: Bedrijfsvoering en elektrische installatie-Laagspanning
  • NEN-EN 365: Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen
  • NEN 2559: Draagbare blustoestellen
  • NEN 2484: Draagbaar klimmaterieel – Ladders en trappen
  • NEN 2718: Rolsteigers – Opgebouwd uit geprefabriceerde onderdelen
  • NORM Solas: Zwem- en reddingsvesten
  • DIN en ISO 6789: Momentsleutels
  • NEN 818: Keuren hijs- en hefmiddelen.

Wanneer uw materieel gekeurd moet worden, verzorgen wij graag dat uw materieel bij u op locatie wordt opgehaald en leveren wij het ook weer netjes af. Al uw gekeurde gereedschap en materieel wordt geregistreerd in ons beheerssysteem Centix. Zo kunt u eenvoudig bijhouden wanneer uw materieel gekeurd moet worden en op elk moment de bijbehorende certificaten inzien.

Vindt u het fijn als wij u een herinnering sturen wanneer uw materieel toe is aan een keuring? Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Goed gekalibreerd werkgerei geeft u de precisie die vereist is voor uw werkzaamheden. Van momentsleutel tot theodoliet: wij helpen graag uw gereedschap perfect af te stemmen!

Onderhoud en reparaties behoren bij onze dagelijkse werkzaamheden.

Tijdens het keuren of kalibreren van gereedschap en machines voeren wij standaard onderhoud en reparaties uit. Onderdelen die aan vervanging toe zijn worden direct vervangen. Zo kan het product weer lange tijd mee en kunt u zorgeloos werken.

Kunt u het gereedschap niet missen of duurt de reparatie of het onderhoud te lang? Dan kunt u een vergelijkbaar artikel van ons lenen!

Keuren, repareren of kalibreren op uw locatie? Dat kan! Wij kunnen keuringen, reparaties of kalibraties zelf op de bouwplaats laten plaatsvinden. Zo besparen wij tijd en kunt u snel weer verder met uw werkzaamheden. Breur denkt graag met u mee!

Wij komen door de gehele Benelux graag nu u toe. U heeft enkel de door u gewenste locatie bij uw aanvraag aan ons door te geven en wij regelen de rest!

Niet alleen uw gereedschap en machines hebben onderhoud nodig, maar ook uw EHBO-materiaal. Op veel EHBO-materiaal zit namelijk een uiterste houdbaarheidsdatum. Ook uw defibrillator heeft jaarlijks een keuring nodig, zodat u zeker weet dat het apparaat werkt in een noodsituatie.

Breur geeft graag advies op maat. Daarom zoeken wij uit wat in uw situatie de beste samenstelling is van uw EHBO-materiaal en wat de meest eenvoudige methode is om het materiaal goed te onderhouden. Breur doet alles voor een veilige werkplaats!

Vlijmscherp gereedschap werkt snel en nauwkeurig. U kunt uw botte snijvlakken bij ons inleveren. Iedere woensdag slijpen wij ze weer superscherp.