iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Toolbox Meeting

TOOLBOX MEETING

Veiligheid is voor iedereen een belangrijk onderwerp. Wij houden u dan ook graag op de hoogte van de nieuwste systemen en regels. Tijdens een toolbox meeting besteden wij aandacht aan de verschillende veiligheidsaspecten en gevaren op en rondom de werkplek/werkvloer. Een toolbox meeting wordt georganiseerd om veilig gedrag te stimuleren. Medewerkers krijgen een preventieve instructie en uitleg over de nieuwste technologieën, opbouw advies en veiligheidsaspecten.

Een toolbox meeting is belangrijk om de veiligheid binnen uw bedrijf te waarborgen. Tijdens een toolbox meeting geven wij informatie over het herkennen van gevaren en hoe uw medewerkers zich kunnen beschermen tegen deze gevaren. Het doel van een toolbox meeting is om het veiligheidsbewustzijn binnen de organisatie op peil te houden. Breur organiseert toolbox meetings voor uiteenlopende onderwerpen. Benieuwd wat we voor de veiligheid binnen uw bedrijf kunnen betekenen?

Bijvoorbeeld een Altrex Toolbox meeting, hier geven we uitleg over het veilig werken op hoogte. We geven onder andere uitleg over de aanschaf van de juiste materialen, hoe een steiger veilig wordt opgebouwd en wat de Arbo-richtlijnen zijn. Interesse in een toolbox meeting? Neem contact met ons op.

Altrex Maatwerk en Projecten

Veilig op hoogte kunnen werken is een belangrijk aspect bij het uitvoeren van bouw- en infraprojecten. Naast onze specifieke Altrex toolbox meeting hebben wij alle Altrex ladders, trappen, steigers en hangbruggen in ons assortiment.  Zo helpen wij u graag met de beste en meest veilige oplossing. Voor sommige projecten of situaties is echter maatwerk nodig. Wilt u overleggen met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op of vul het aanvraagformulier in. Ook is het mogelijk om online uw eigen Altrex steiger samen te stellen. Dat kan via deze link.