• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Vacatures

Vacatures

Lekker werken met collega’s die van aanpakken weten. Schouders eronder en samen de klus klaren. Je blijven ontwikkelen, verder groeien in een technische, ondersteunende of commerciële baan. En ook nog goed verdienen, voldoende vrije dagen en plezierige andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Interesse? Bekijk dan onze vacatures op de website.

Wie zijn wij?

Breur IJzerhandel Rivium is een groothandel voor bouw, infra en industrie. Een familiebedrijf dat al 90 jaar bekendstaat om de vakkennis van zijn medewerkers en de flexibiliteit van de organisatie. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste en deskundige collega's.

Blijf jezelf ontwikkelen

Als je bij ons werkt, heb je een VCA-diploma nodig. Heb je dat nog niet? We bieden je de opleiding kosteloos aan. Sowieso zien we graag dat je je blijft ontwikkelen. Dat is ook de reden dat je één keer per maand een training kan volgen op een van onze locaties. Een externe trainer komt je van alles leren over bijvoorbeeld (nieuwe) merken, leveranciers of vaardigheden die je kunt toepassen in je werk.

Ook zijn er allerlei cursussen waarvoor je je via Breur kunt inschrijven. Denk aan heftruck rijden, Microsoft Excel, Microsoft Word, BHV enzovoort. Zo vergroot je je vakkennis en houd je die up-to-date.

Plezier in de samenwerking

Goed samenwerken gaat alleen als je elkaar kent en vertrouwt. Daarom organiseren we geregeld ontspannen en gezellige bijeenkomsten. Bij Breur verwelkomen we je bijvoorbeeld graag op de kerst- en nieuwjaarsborrels voor alle collega’s. Of tijdens het jaarlijkse bedrijfsweekend waar ook je partner van harte welkom is.

Extern prettig samenwerken is net zo essentieel. We hechten groot belang aan het contact en de samenwerking met klanten. Om die te bevorderen zijn er om de zoveel tijd activiteiten voor en met klanten. Een dagje golfen bijvoorbeeld, naar de film, een wielerdag, zaalvoetbal of toolboxen.

Solliciteer nu!

Enthousiast? Solliciteer dan snel via de website of door je cv met foto en motivatiebrief te mailen naar sollicitatie@breur.nl.


Vertegenwoordiger m/v (fulltime)

Kledingbedrukker / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Timmerman, gespecialiseerd in het hangen van deuren m/v (fulltime)

Allround ICT medewerker m/v (fulltime)

Telefonisch Verkoper m/v (fulltime)

Inkoper m/v (fulltime)

Projectbegeleider / Calculator m/v (fulltime)

Chauffeur / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Binnendienstspecialist elektronische toegangscontrole m/v (fulltime)

Baliemedewerker m/v (fulltime)

Monteur Technische dienst m/v (fulltime)

Cilindermaker / Verkoper m/v (fulltime)


Vertegenwoordiger m/v (fulltime)

Breur heeft veel verschillende klanten met elk een eigen werkveld, complexe en minder lastige opdrachten en uitdagende logistieke processen. Wij zijn op zoek naar een energieke, actieve vertegenwoordiger/buitendienstcollega die hen adequaat adviseert en voorziet van producten uit ons uitgebreide assortiment. Je denkt verder en je denkt vooruit – want zo herkennen onze klanten Breur.

Je bent vaak zelfstandig onderweg en je plant je werk zelf in. Dat betekent dat je min of meer ondernemer bent bij onze onderneming. Je bouwt bestaande relaties uit en nieuwe relaties op. Orders scoren geeft je voldoening en je kunt goed tegen druk. Targets zijn prima en commercieel denken gaat als vanzelf. Je bent klantvriendelijk, klantgericht en dan ook nog technisch aangelegd.

Functie eisen:

Je hebt een opleiding afgerond op mts- of meao-niveau en kennis van onze branche. Je hebt een sterk commerciële instelling en communiceert gemakkelijk. Je bent een doorzetter. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent representatief. Je hebt bij voorkeur al verkoopervaring opgedaan in een commerciële buitendienstfunctie. Je kunt uit de voeten met MS Excel en beschikt over rijbewijs B.

SOLLICITEER


Kledingbedrukker / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Gouda zoeken wij een gemotiveerde collega die ervaring heeft in het bedrukken en borduren van kleding. Daarnaast draag je zorg voor het samenstellen van de bij ons geplaatste bestellingen, de verwerking van de binnengekomen goederen, en het up-to-date houden van het magazijn. De zaterdag is een vaste werkdag.

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding afgerond op mts-niveau. Je kunt goed werken in teamverband en je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend.

SOLLICITEER


Timmerman, gespecialiseerd in het hangen van deuren m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een gemotiveerdecollega die in staat is om zelfstandig en in teamverband beveiligingen aan te brengen in woningen en bedrijven, maar zich vooral specialiseert in het hangen van deuren voor onze projectafdeling.
Je kunt werken volgens de norm Politiekeurmerk Veilig Wonen en BORG, of je bent bereid dit te leren.
Gemiddeld een keer per maand wordt er van je verwacht om een week bouwkundige storingsdienst te draaien waarbij je incidenteel opgeroepen kunt worden.

Functie-eisen:

Een opleiding op MTS-niveau. Je hebt ervaring met het hangen van deuren en montage van hang- en sluitwerk. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Een goede beheersing van de Nederlandse taal. Een bewijs van goed gedrag is noodzakelijk. Je hebt een verzorgd uiterlijk.

SOLLICITEER


Allround ICT medewerker m/v (fulltime)

Als allround ICT-medewerker ondersteun je onze eindgebruikers, zet migratietrajecten op, je monitort preventief onze servers en verbetert de netwerken die op basis van Microsoft servers werken.

De orders uit de webshop, de telefonische verkoop en de balieverkopen lopen via ERP. Kennis daarvan is daarom onontbeerlijk. Als ICT-medewerker is het verder jouw taak om vastgelopen orders te analyseren en op te lossen, eventueel met de softwareleverancier. Kennis van MySQL query stellen we op prijs.

Onze drie vestigingen zijn onderling met glasvezel gekoppeld. Je beheert de telefooncentrales en de mobiele telefonie. Voor jou is dit gesneden koek. Het serverlandschap bestaat uit Unix, Linux, Windows Server 2008 en 2012.

Functie-eisen:

Bovenal zoeken wij een ICT-medewerker die out of the box kan denken. Je bent ondernemend en durft een adviserende rol in te nemen. Verder beschik je over een hbo-werk- en denkniveau en hebt goede kennis van en ervaring met :

  • Microsoft Windows Server 2008 en 2012
  • Microsoft Office
  • MySQL en het maken van complexe query’s (eventueel in Access)
  • ERP-systemen
  • Microsoft Terminal Server-omgevingen.

Je spreekt en schrijft goed Nederlands. MCSE/MCSA-certificering is een pre, net als kennis van HTML en CSS. Je hebt rijbewijs B.

SOLLICITEER


Telefonisch Verkoper m/v (fulltime)

Wij zijn opzoek naar een accurate collega die goed kan luisteren, weet door te vragen als het nog niet duidelijk is en met kennis van zaken advies kan geven. Je adviseert onze klanten via de telefoon en handelt de telefonische bestellingen van onze klanten correct af.

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding afgerond op mts-/meao-niveau en werkt graag in teamverband. Natuurlijk beheers je het Nederlands uitstekend en je hebt ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt niet zonder kennis van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk en van MS Excel. Ken je onze branche? Dan heb je een streepje vóór.

SOLLICITEER


Inkoper m/v (fulltime)

Wij zoeken een collega die zich bezig gaat houden met het plaatsen van orders bij leveranciers, het bijhouden van prijswijzigingen, het op peil houden van de voorraad en het up-to-date houden van ons assortiment

Functie-eisen:

Je beschikt over een opleiding op MTS / MEAO niveau, kennis van Excel is een must. Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie en kan goed werken in teamverband. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die kennis hebben van onze handel.

SOLLICITEER


Projectbegeleider / Calculator m/v (fulltime)

Wij zoeken een commerciële, accurate collega met technisch inzicht voor ons team op het projectbureau. Je ondersteunt en assisteert je collega’s van de buitendienst. Je maakt offertes en belt die na en zorgt dat de administratie tot in de puntjes is geregeld. Je stelt bijvoorbeeld deurenstaten op, calculeert de geoffreerde goederen en je koopt die in. Natuurlijk onderhoud je ook contacten met klanten. Als je offerte een order wordt, begeleid je die tot aan de levering, waarbij je de levertijd nauwgezet in de gaten houdt.

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding afgerond op mts-niveau en je hebt kennis van MS Office. Je hebt commercieel en technisch inzicht en kennis van hang- en sluitwerk. Het goed kunnen werken in teamverband en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie is gewenst.

SOLLICITEER


Chauffeur / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een alerte chauffeur/magazijnmedewerker met oog voor detail. Je kunt goed communiceren en bent vriendelijk en makkelijk in de omgang. Onze klanten bestaan uit grote en kleine bedrijven, maar ook particulieren. Zowel op de weg als bij de klant aan de deur ben jij het visitekaartje van Breur. Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende houding en je zorgt ervoor dat de bus er netjes en verzorgd uitziet. Naast je functie van chauffeur ben je ook magazijnmedewerker. Je vindt het een uitdaging om bestellingen snel en perfect samen te stellen, binnengekomen goederen te verwerken en het magazijn up-to-date te houden.

Functie-eisen:

Je opleiding is minimaal op mbo-niveau. Je hebt rijbewijs B. Je hebt ervaring met rijden op een bus en bezorgwerkzaamheden. Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal. Je bent fysiek in goede conditie. Je werk goed in teamverband. Ken je onze branche? Dan heb je een streepje vóór.

SOLLICITEER


Binnendienstspecialist elektronische toegangscontrole m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een leergierige, servicegerichte adviseur op het gebied van elektronische toegangscontrole. Je hebt al kennis van hang-en-sluitwerk en enige ervaring met beveiligingsadviezen en offertes uitbrengen. We verwachten van je dat je het leuk vindt om je kennis daarvan te verdiepen. We leiden je zelf verder op met intensieve trainingen en cursussen. Daarna kun je adviseren, zelf scholing geven en software implementeren. We zijn dealer van o.a.: Dom, Winkhaus, Salto, DormaKaba, Illoq en Simons en Voss.

Functie-eisen:

Je hebt een mbo+/hbo werk- en denkniveau door opleiding en/of werkervaring. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. Je hebt kennis van en ervaring met elektronische toegangscontrole en hang-en-sluitwerk en enkele jaren commerciële werkervaring. Van nature ben je klantvriendelijk en servicegericht. Je hebt goede communicatieve en didactische vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken, maar je werkt ook graag in teamverband. Je hebt rijbewijs B.

SOLLICITEER


Baliemedewerker m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar een klantgerichte en flexibele collega die ook als het druk is, goed kan presteren en die kennis heeft van ijzerwaren en hang-en-sluitwerk. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat onze klanten tevreden onze winkel uitlopen. Je hebt al ervaring in onze branche, waardoor je de klanten vakkundig kunt adviseren. Je adviseert professionals, maar je licht even gemakkelijk particulieren voor. Je houdt de winkelvoorraad netjes en vult die aan als het nodig is, zodat onze klanten niet misgrijpen. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden en steekt graag de handen uit de mouwen. Daarnaast denk je graag mee in het commerciële traject. De zaterdag is een vaste werkdag.

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding afgerond op mts-/mbo-niveau. Je bent vriendelijk, klantgericht en dienstverlenend. Je werkt graag en goed in teamverband. Je hebt verkoopervaring, je bent communicatief en je beheerst de Nederlandse taal.

SOLLICITEER


Monteur Technische dienst m/v (fulltime)

We zoeken een nauwkeurige, zelfstandige collega voor het preventief onderhoud en reparaties aan gereedschap en machines en ook aan gebouwen. Je voert wettelijke inspecties uit en maakt aan de hand daarvan inspectierapporten op. Je hebt kennis van het keuren en repareren van elektrisch gereedschap volgens de NEN3140-norm en het keuren van draagbaar klimmateriaal volgende de NEN2484-norm.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde opleiding mts-elektrotechniek. Bij voorkeur heb je werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt rijbewijs B. Je bent leergierig, probleemoplossend en zelfstandig.

SOLLICITEER


Cilindermaker / Verkoper m/v (fulltime)

Wij zoeken een accurate en ervaren collega die sleutels kan bijmaken, cilinders gelijkmakend maakt, sluitplannen uitbreidt, kluissleutels maakt, naamplaatjes maakt en ander gelijksoortig werk uitvoert. Je hebt kennis van ijzerwaren en hang-en-sluitwerk. Je adviseert onze klanten aan de winkelbalie vakkundig. De zaterdag is je vaste werkdag.

Functie-eisen:

Je hebt een opleiding afgerond op mts-niveau. Je hebt commerciële werkervaring en technische ervaring in onze branche. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, je spreekt en schrijft Nederlands en je kunt goed samenwerken in teamverband.

SOLLICITEER