Persoonlijk menu

Menu

Vacatures

Breur IJzerhandel

Voor onderstaande functies bieden wij een leuke baan in een dynamische organisatie, volop mogelijkheden voor groei binnen onze organisatie en goede salariëring en arbeidsvoorwaarden.


Magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Allround ICT medewerker m/v (fulltime)

PBM Adviseur m/v (fulltime)

Telefonisch Verkoper m/v (fulltime)

Vertegenwoordiger m/v (fulltime)

Inkoper m/v (fulltime)

Projectbegeleider / Calculator m/v (fulltime)

Chauffeur / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Binnendienstspecialist elektronische toegangscontrole m/v (fulltime)

Baliemedewerker m/v (fulltime)

Medewerker interieurverzorging m/v (fulltime)

Monteur Technische dienst m/v (fulltime)

Cilindermaker / Verkoper m/v (fulltime)

Kledingbedrukker / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

 

Magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een gemotiveerde collega die het een uitdaging vindt om zorg te dragen voor het juist samenstellen van de bij ons geplaatste bestellingen, de verwerking van binnengekomen goederen en het up-to-date houden van het magazijn. Het gaat om een fulltime functie. De werktijden zijn van 8:30-17:30 uur en de zaterdag is een vaste werkdag.

Functie-eisen: opleiding op MBO-niveau. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Goed kunnen werken in teamverband.Kennis van onze handel is een pré. Ervaring in een gelijksoortige functie is een must.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Allround ICT medewerker m/v (fulltime)

Als Allround ICT medewerker liggen je belangrijkste taken op het gebied van de ondersteuning van eindgebruikers, het opzetten van migratietrajecten, preventief monitoren en onderhouden van servers en het verbeteren van netwerken op basis van Microsoft servers.

Kennis van ERP systemen is een belangrijke factor binnen ons bedrijf. In dit systeem worden orders uit de webshop, de telefonische verkoop en de balieverkopen ingevoerd.

Als ICT medewerker is het jouw taak om vastgelopen orders te analyseren en op te lossen, eventueel met het software huis. Kennis van Mysql query is een pre.

Onze drie vestigingen zijn met glasvezel onderling gekoppeld. Kennis van telefonie is een pre. Het  beheren van de telefoon centrales en mobiele telefonie vormt een onderdeel van de functie.

Het server landschap bestaat uit Unix, Linux, Windows Server 2008 en 2012

Functie-eisen: Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Goede kennis van en ervaring met Microsoft Windows Server 2008 en 2012. Uitgebreide ervaring met het Microsoft Office pakket. Kennis van MySQL en het maken van complexe queries (eventueel in Access). Bekend zijn met ERP systemen. Kennis van Microsoft Terminal Server omgevingen. Je spreekt en schrijft goed Nederlands. MCSE/MCSA certificering is een pré. Kennis van HTML en CSS zijn een pré. In het bezit zijn van rijbewijs B

Maar bovenal zoeken wij een ICT medewerker die buiten de “box” kan denken. Naast bovengenoemde kwaliteiten ben je ondernemend en durf je een adviserende rol in te nemen.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


PBM Adviseur m/v (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een energieke actieve buitendienstcollega die het een uitdaging vindt om onze relaties te adviseren over en te voorzien van werkkleding en PBM’s. Je moet goed kunnen adviseren en meedenken in de behoeften en eisen van de klant. Je bent veelal zelfstandig onderweg en je bent een kei in het zelfstandig inplannen van je werkzaamheden. Er wordt zodoende een groot beroep gedaan op je ondernemerschap en je bent pro-actief. Je bent dagelijks bezig met het verstevigen van bestaande relaties en het opbouwen van nieuwe relaties. Je haalt je voldoening uit het scoren van orders en je kan goed tegen druk. Jij vindt het leuk om met targets te werken en commercieel bezig te zijn op je werk. Je haalt energie uit het netwerken. Je bent klantvriendelijk en klantgericht. Daarnaast ben je ook technisch aangelegd.

Functie-eisen: Een opleiding op MTS/MEAO niveau. Het hebben van vakkennis van werkkleding en PBM’s. In het bezit van een sterke commerciële instelling en een groot doorzettingsvermogen. Goede beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt bij voorkeur al verkoopervaring opgedaan in een commerciële buitendienstfunctie. Kennis van MS Excel. Representatief. In het bezit zijn van rijbewijs B

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Telefonisch Verkoper m/v (fulltime)

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde collega die het een uitdaging vindt om onze klanten telefonisch te adviseren en zorg te dragen voor een correcte afhandeling van de bestellingen die onze klanten telefonisch doorgeven.

Functie-eisen: Een opleiding op MTS/MEAO niveau. Goed kunnen werken in teamverband. Goede beheersing van de Nederlandse taal. Ervaring in een soortgelijke functie. Vakkennis hebben van gereedschappen, ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Kennis hebben van MS Excel. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar kandidaten die kennis hebben van onze handel.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Vertegenwoordiger m/v (fulltime)

Wij zijn op zoek naar een energieke actieve buitendienstcollega die het een uitdaging vindt om onze relaties te adviseren over en te voorzien van producten uit onze handel. Je moet goed kunnen adviseren en meedenken in de behoeften en eisen van de klant.

Je bent veelal zelfstandig onderweg en je bent een kei in het zelfstandig inplannen van je werkzaamheden. Er wordt zodoende een groot beroep gedaan op je ondernemerschap en je bent pro-actief. Je bent dagelijks bezig met het verstevigen van bestaande relaties en het opbouwen van nieuwe relaties. Je haalt je voldoening uit het scoren van orders en je kan goed tegen druk. Jij vindt het leuk om met targets te werken en commercieel bezig te zijn op je werk. Je haalt energie uit het netwerken. Je bent klantvriendelijk en klantgericht. Daarnaast ben je ook technisch aangelegd.

Functie eisen: Een opleiding op MTS/MEAO niveau. Het hebben van vakkennis van onze handel. Je hebt een sterke commerciële instelling en een groot doorzettingsvermogen. Goede beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden. Je hebt bij voorkeur al verkoopervaring opgedaan in een commerciële buitendienstfunctie. Kennis van MS Excel. Representatief. In het bezit zijn van rijbewijs B.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Inkoper m/v (fulltime)

Wij zoeken een collega die zich bezig gaat houden met het plaatsen van orders bij leveranciers, het bijhouden van prijswijzigingen, het op peil houden van de voorraad en het up-to-date houden van ons assortiment.

Functie-eisen: Je beschikt over een opleiding op MTS / MEAO niveau, kennis van Excel is een must. Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie en kan goed werken in teamverband. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten die kennis hebben van onze handel.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Projectbegeleider / Calculator m/v (fulltime)

Wij zoeken een collega die het team op ons projectbureau komt versterken. Tot de werkzaamheden behoren het ondersteunen en assisteren van onze buitendienst door o.a. het maken en nabellen van offertes met alle bijbehorende administratieve handelingen. Hierbij kunt u denken aan het uittrekken van deurenstaten, het calculeren en het inkopen van goederen en het onderhouden van contacten met klanten. Wanneer de offerte een order wordt behoort ook het begeleiden van de order en het bewaken van de levertijd van de uit te leveren goederen tot het takenpakket.

Functie-eisen: Je beschikt over een opleidng op MTS niveau met kennis van MS Office. Je hebt een commercieel- en technisch inzicht met kennis van hang- en sluitwerk. Het goed kunnen werken in teamverband en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie is gewenst.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Chauffeur / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een chauffeur / magazijnmedewerker die oog voor detail heeft en te alle tijden alert is. Je kunt goed communiceren en hebt een prettige persoonlijkheid. Onze klanten bestaan uit grote en kleine bedrijven, maar ook uit particulieren. Zowel op de weg als bij de klanten aan de deur ben jij het visitekaartje van Breur. Dit betekent dat je een klantgerichte en dienstverlenende houding hebt en dat je zorg draagt voor onderhoud en netheid van de bus. Naast je functie van chauffeur vervul je ook de functie van magazijnmedewerker. Je vindt het een uitdaging om zorg te dragen voor het juist samenstellen van de bij ons geplaatste bestellingen, de verwerking van binnengekomen goederen en het up-to-date houden van het magazijn.       

Functie-eisen: Een opleiding minimaal op MBO niveau. In het bezit zijn van een rijbewijs B. Ervaring hebben in het rijden op een bus en met het doen van bezorgwerkzaamheden. Je bent representatief en hebt een goede beheersing van  de Nederlandse taal. Je bent fysiek in een goede conditie. Goed kunnen werken in teamverband. Kennis hebben van onze handel is een pre.

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Binnendienstspecialist elektronische toegangscontrole m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zoeken wij een gemotiveerde collega die het een uitdaging vindt om onze klanten te adviseren op het gebied van elektronische toegangscontrole. Na intensieve trainingen en cursussen wordt er van je verwacht dat je kunt adviseren, scholing kunt geven en software kan implementeren. Om dit goed te kunnen doen moet je affiniteit hebben met hang- en sluitwerk en bereid zijn om cursussen te volgen. We zijn dealer van o.a. de volgende merken: Dom, Winkhaus, Salto, DormaKaba, Illoq en Simons en Voss. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je offertes kunt uitbrengen en beveiligingsadviezen op maat kunt geven.

Functie-eisen: Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau door opleiding en/of werkervaring. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je hebt aantoonbare affiniteit met elektronische toegangscontrole en hang- en sluitwerk. Je hebt enkele jaren commerciële werkervaring. Van nature ben je klantvriendelijk en servicegericht. Je hebt goede communicatieve en didactische vaardigheden. Je kunt zelfstandig werken, maar je werkt ook graag in teamverband. In het bezit zijn van rijbewijs B.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Baliemedewerker m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega die kennis heeft van ijzerwaren en hang- en sluitwerk. Samen met uw collega’s zorgt u ervoor dat onze klanten tevreden onze winkel uitlopen. Door uw werkervaring in onze branche kunt u onze klanten vakkundig adviseren. U adviseert zowel particuliere als professionele klanten over onze producten.Tevens horen het aanvullen en netjes houden van de winkelvoorraad tot uw dagelijkse werkzaamheden, zodat onze klanten niet misgrijpen.U schakelt moeiteloos tussen de drukke werkzaamheden en steekt graag de handen uit de mouwen.Daarnaast wilt u graag meedenken in het commerciële traject.De zaterdag is een vaste werkdag.

Functie-eisen: Een opleiding op MTS- / MBO-niveau. Vriendelijke, klantgerichte en dienstverlenende houding. Het goed kunnen werken in teamverband. Het hebben van verkoopervaring. Goede beheersing van de Nederlandse taal / Goede communicatieve vaardigheden.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Medewerker interieurverzorging m/v (fulltime)

Wij zoeken een collega die verantwoordelijk is voor het schoonhouden van onze drie vestigingen in Capelle aan den IJssel, Moordrecht en Den Haag. Elke vestiging bestaat uit kantoren, een showroom en een magazijn. U weet wat er van u verlangd wordt omdat u ruime ervaring (5-10 jaar) heeft in het zelfstandig schoon en op orde houden van een bedrijfspand.          

Functie-eisen: Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. In het bezit zijn van een rijbewijs en eigen vervoer. U bent fulltime beschikbaar (40 uur). Een goed verzorgd uiterlijk. Indien nodig inzetbaar in de avonden en op zaterdagen.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Monteur Technische dienst m/v (fulltime)

Wij zoeken een gemotiveerde collega die zorg draagt voor het preventief onderhoud en reparaties aan gereedschap en machines en ook aan gebouwen. Je gaat wettelijke inspecties uitvoeren en maakt aan de hand daarvan inspectierapporten op. Om dit goed te kunnen doen heb je kennis van het keuren en repareren van elektrisch gereedschap volgens de NEN3140-norm en het keuren van draagbaar klimmateriaal volgende de NEN2484-norm. Je hebt werkervaring in onze branche en je bent bereid om op zaterdagen te werken. Ook ben je bereid om af en toe bij te springen in ons magazijn.        

Functie-eisen: Je beschikt over een MTS-elektrotechniek opleidng met een technische achtergrond en hebt een passie voor techniek. Werkervaring in een vergelijkbare functie is gewenst en in het bezit van een rijbewijs. Je bent leergieirg en kan probleemoplossend en zelfstandig werken.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Cilindermaker / Verkoper m/v (fulltime)

Wij zoeken een gemotiveerde collega die ervaring heeft in het bijmaken van sleutels, gelijkmakend maken van cilinders, uitbreiden van sluitplannen, maken van kluissleutels, maken van naamplaatjes, etc. Daarnaast heeft u kennis van ijzerwaren en hang- en sluitwerk, en kunt u onze klanten vakkundig adviseren aan de winkelbalie doordat u werkervaring in onze branche heeft. De zaterdag is uw vaste werkdag.      

Functie-eisen: Je beschikt over een opleidng op MTS niveau met verkoopervaring. Daarnaast bezit je over goede communicatieve vaardigheden, goede beheersing van de Nederlandse taal en het goed kunnen samenwerken in teamverband.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier


Kledingbedrukker / magazijnmedewerker m/v (fulltime)

Voor onze vestiging in Gouda zoeken wij een gemotiveerde collega die ervaring heeft in het bedrukken en borduren van kleding. Daarnaast draag je zorg voor het samenstellen van de bij ons geplaatste bestellingen, de verwerking van de binnengekomen goederen, en het up-to-date houden van het magazijn. De zaterdag is een vaste werkdag.

Functie-eisen: Een opleiding op MTS niveau. Het goed kunnen werken in teamverband. Goede communicatieve vaardigheden.

 

Klik hier voor het sollicitatie formulier