Onze vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers

Onze vertegenwoordigers staan klaar voor al uw vragen en behartigen uw belangen. Wij zijn de schakeling tussen u als klant en Breur als uw leverancier. Zijn er problemen? Bel uw vertegenwoordiger, Wilt u nieuwe regelingen, bel uw vertegenwoordiger. Uiteraard is onze uitdaging om u volledig te ontzorgen als uw vaste vertegenwoordiger. Tevens komen we met de beste aanbiedingen of ideeën direct naar u toe.

Uw vertegenwoordiger helpt u graag, als u nog geen vaste vertegenwoordiger heeft maken we graag een afspraak met u. Bel naar 010 – 2 888 444 of mail naar info@breur.nl. Zo zal u een vertegenwoordiger aangewezen krijgen die aansluit bij uw wensen en projecten. Onze buitendienst verzorgt voor u deurenstaat op maat en regelt het inmeten van deurnaalden en afhangen van deuren met hang- en sluitwerk op locatie mét onze interne montage dienst. Dit alles uiteraard in samenspraak met u. Ook kunnen we uitgewerkte bouwtekeningen verzorgen en daarbij gehele cilindersluitsystemen als zijnde sluitplannen verzorgen en maken we gelijksluitende cilinders in eigen beheer gereed.

We houden ook graag u medewerkers scherp en verschaffen actuele informatie. Stel dat we merken dat er veel vragen zijn op een bepaald onderwerp. Dan geven wij samen met de fabrikant een toolbox (workshop) op locatie naar keuze om al uw medewerkers wat bij te leren.

Ook zijn er vertegenwoordigers die zijn gespecialiseerd in bedrijfskleding, PBM en schoenen voor uw medewerkers. Zij regelen passessies en geven daarbij advies op maat.

Verder verzorgen we graag gereedschapspakketten voor leerlingen en gereedschapskisten voor werkplaatsen, meubilair, inclusief interieurimpressie voor o.a. kantoren, bouwketen en leslokalen. Want wij denken graag met u mee.