Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Verzending en levering

VERZENDING EN LEVERING

Besteld op werkdagen voor 17:30 is morgen geleverd.*

Grote leveringen vinden plaats door middel van een Breur chauffeur, in dit geval wordt er een vaste chauffeur aangewezen. Zo heeft u altijd een bekend gezicht die uw filialen en locaties kent. Voor kleinere bestellingen wordt er gebruik gemaakt van verzending met DHL.

Breur heeft meer dan 50.000 artikelen op voorraad. Bij bestellingen start het magazijn direct met orderpicking. Alle artikelen worden stevig verpakt met milieuvriendelijke materialen. De bubbel enveloppes bestaan uit Bio-Plastic, kartonnen doosjes uit gerecycled materiaal en indien mogelijk worden bestellingen geleverd in herbruikbare plastic kratten. Bestellingen worden binnen 24 uur uitgeleverd op de door u gekozen locatie.

In het geval van levering door de Breur chauffeur bieden is er de mogelijkheid om vaste leverdata aan te houden. Wekelijkse levermomenten bieden de mogelijkheid om meerdere bestellingen te clusteren. Hierdoor zullen er minder vervoermomenten plaatsvinden en wordt de CO2 uitstoot verminderd. Efficiëntie, effectiviteit en duurzaamheid van de leveringen worden hiermee vergroot. Een idee is om per afleveradres één a twee aflevermomenten per week vast te stellen. Op deze vaste dagen worden alle producten in bulk geleverd en indien gewenst persoonsgebonden pakketten. Dit allemaal uiteraard in overleg.

Uiteraard is het ook mogelijk om bestellingen af te halen of direct producten aan te schaffen in onze showrooms.

*Hoewel wij er alles aan doen om op tijd te leveren kunnen in uitzonderlijke situaties vertragingen optreden.