Verzending en levering

VERZENDING EN LEVERING

Heeft u uw bestelling op werkdagen voor 17:30 geplaatst? Wij leveren het de volgende dag!

Breur heeft haar leveringen grotendeels in eigen beheer. Wij zorgen dat u een vaste chauffeur aangewezen krijgt, zodat wij u goed leren kennen en u wensen kunnen vervullen. In uitzonderlijke situaties zullen wij uw kleine bestellingen via een externe leverancier bezorgen. Hier stellen wij u uiteraard van op de hoogte!

Wij hebben meer dan 50.000 artikel op voorraad. Bij bestellingen start het magazijn direct met het verzamelen van de order. Wij zorgen dat alle artikelen stevig worden vermaakt, maar verliezen ook hier duurzaamheid niet uit het oog. Onze verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen, zoals Bio-Plastic bubbelenveloppen en kartonnen dozen van gerecycled materiaal. Waar mogelijk gebruiken wij herbruikbare plastic kratten, om de wegwerpverpakkingen nog meer te verminderen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel!

Het is mogelijk om bij Breur een vast levermoment te kiezen. Wekelijkse levermomenten bieden de mogelijkheid om meerdere bestellingen samen te voegen, waardoor minder vervoersmomenten nodig zijn. Hiermee stimuleren wij de vermindering van de uitstoot van CO2 aanzienlijk. De levering kan in bulk, maar ook in persoonlijke pakketten geleverd worden. Wij regelen het voor u!

In het uitzonderlijke geval dat wij niet binnen 24 uur aan u kunnen leveren, zullen wij tijdig contact met u opnemen en altijd meedenken voor een passend alternatief. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat!

Uiteraard bent u ook welkom in een van onze filialen in Capelle aan den IJssel, Gouda of Den Haag om de producten direct af te halen of een kijkje te nemen in onze showrooms!