Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Vestiging Den Haag

Vestiging Den Haag

Singel 81
2497 GS
Den Haag 

Maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

070 – 3 075 959
info@breur.nl

 

Breur's IJzerhandel Den Haag

In onze vestiging in Den Haag staan wij zes dagen per week voor u klaar met ons ruime assortiment aan bedrijfskleding, ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, machines, keet- en kantoorbenodigdheden, infratechniek en nog veel meer. Onze compleet ingerichte kledingwinkel kan iedereen voorzien van bedrijfskleding en veiligheidsschoenen. Onze kledingspecialisten informeren u graag over alle mogelijkheden! 

Wilt u herkenbaar zijn op de bouwplaats? Wij kunnen de kleding bedrukken in ons filiaal in Gouda. Onze bezorgdienst zal zorgen dat de producten tijdig bij u op locatie zijn. 

Ook vindt u in ons filiaal in Den Haag onze sleutelbalie, waar onze medewerkers u graag helpen met het kopiëren van onder andere autosleutels of sleutels op certificaat, het graveren van naamplaatjes of het gelijksluitend maken van een cilinder met draaiknop. Deze service is niet alleen in Den Haag te vinden, maar ook in onze andere vestigingen! 

Wij helpen u graag met het juiste advies en de door uw gewenste service. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of ons assortiment? Neem dan contact met ons op via bovenstaande contactgegevens of kom langs bij onze vestiging!