iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Vestiging Den Haag

Vestiging Den Haag

T. 070 - 3 075 959

E. info@breur.nl

A. Singel 81, 2497 GS Den Haag

Ma - vr.   07.00 tot 17.30

Za.         09.00 tot 17.00

 

Breur's IJzerhandel Den Haag

Onze vestiging in Den Haag is zes dagen per week geopend. Bent u op zoek naar representatieve bedrijfskleding voor uw bedrijf? Naast ons brede assortiment waaronder: ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, machines, keet- en kantoorbenodigdheden en infratechniek beschikken wij in Den Haag over een compleet ingerichte kleding winkel met bedrijfskleding en veiligheidsschoenen. Onze kleding specialisten informeren u graag over alle mogelijkheden.

Breur bedrukt en borduurt uw logo zelf op uw bedrijfskleding in onze vestiging in Gouda. Hierdoor is de levertijd kort. De kleding wordt per werknemer verpakt en bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. Uiteraard is het ook mogelijk om de kleding te versturen naar de huisadressen van uw medewerkers. Benieuwd naar ons assortiment en wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Ook hier kunt u de graveren, sleutels en cilinders sleutelservice van Breur vinden (Wij noemen die de Sleutelbalie). Wij maken alles op maat en u wordt vaak nog direct geholpen ook. Wij kunnen onder andere voor u sleutels kopiëren zoals autosleutels of sleutels op certificaat maar ook naamplaatjes graveren of een cilinder met draaiknop gelijksluitend maken. Elke vestiging van Breur heeft een Sleutelbalie.

Kom langs bij onze vestiging in Den Haag. U kunt uiteraard ook een afspraak in plannen. Neem dan contact met ons op.