Vestiging Gouda

Vestiging Gouda

Westbaan 130
2841 MC
Moordrecht

Maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

0182 – 5 744 00
info@breur.nl

Breur's Groothandel Gouda

In onze vestiging in Gouda kunt u zes dagen per week terecht voor al uw ijzerwaren, gereedschappen, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

De vestiging in Gouda is gespecialiseerd in kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij iedereen adviseren over de meest veilige, duurzame en comfortabele kleding en PBM. Daarnaast helpen wij u graag met de herkenbaarheid van uw onderneming door de bedrijfskleding en PBM te bedrukken en borduren. Wij hebben het bedrukken en borduren in eigen beheer, waardoor onze levertijden kort zijn en wij u direct kunnen adviseren over de juiste plaatsing van de logo’s. Opzoek naar een duurzame manier van bedrukken? Wij bieden ook groene transfers aan!

Onze bezorgdienst is ook in Gouda aanwezig. De focus ligt hier op het leveren aan voornamelijk bedrijven boven de Maas, maar wij leveren door de gehele Benelux!

Als vaste klant krijgt u een vaste Breur chauffeur aangewezen om uw wensen te kunnen behartigen. Een product retour sturen? Leg het product voor de chauffeur klaar en wij regelen de rest! Al onze chauffeurs zijn opgeleid om veilig en netjes uw bestelling af te leveren op de bouwplaats, het industrieterrein of iedere andere door u gewenste locatie. Wij staan overal voor u klaar!

Ook de technische dienst van Breur bevindt zich in Gouda. Onze technische dienst helpt u graag bij al uw reparaties en onderhoud aan machines, gereedschap, klimmateriaal en valbeveiliging. Ook verzorgen wij graag al uw keuringen, kalibraties, certificering en administratie van al uw gereedschap en machines. Wilt u direct een reparatie inplannen? Onze werknemers helpen u graag met de juiste ondersteuning en service!

Benieuwd wat Breur voor uw gereedschapsbeheer en onderhoud kan betekenen? Neem dan contact met ons op of kom bij ons langs. Wij helpen u direct!

Heeft uw boormachine het begeven of heeft u een zaagtafel nodig? Huur dan een machine bij Breur! Wij hebben een ruim aanbod van uiteenlopende machines, gereedschappen en benodigdheden. Trappen, steigers, betonmolens of meetgereedschappen nodig? Wij verhuren het allemaal! Wilt u de producten voor een langere periode huren? Overweeg dan het leasen van de producten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons assortiment of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via bovenstaande contactgegevens of kom bij ons langs!