iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Vestiging Gouda

Vestiging Gouda

T. 0182 - 5 744 00

E. info@breur.nl

A. Westbaan 130, 2841 MC Moordrecht

Ma - vr.   07.00 tot 17.30

Za.         09.00 tot 17.00

Breur's IJzerhandel Gouda

Onze vestiging in Gouda is zes dagen per week geopend. In deze vestiging vindt u ons uitgebreide assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bedrijfskleding en PBM.

Breur Gouda is gespecialiseerd in kleding en PBM. Wij helpen bedrijven met de herkenbaarheid van hun onderneming door het bedrukken van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Of het nu gaat om personeel in de bouw, infra, aannemerij, industrie of de technische diensten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat praktisch en effectief aansluit op uw wensen. Omdat wij uw kleding zelf bedrukken of borduren zijn onze levertijden kort. We helpen u graag met de juiste ondersteuning en service. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of ons assortiment?

Op het Gouwe Park vindt u ook de bezorgdienst van Breur. Zij beleveren voornamelijk aan bedrijven boven de Maas maar ook de Benelux. Als vaste klant krijgt u een vaste Breur chauffeur toegewezen die uw wensen behartigt en waar u ook uw retourbestelling aan mee kan geven. Zij zijn opgeleid om veilig en netjes uw bestelling af te leveren, zelfs op de bouwplaats, industrieterrein of noemt u het maar op. Uw wens is ons beleid. In Capelle aan den IJssel zit de andere Expeditie van Breur. Deze vestiging belevert voornamelijk aan alles onder de Maas dus kijk niet gek op als u ons in België ziet rijden!

Ook vindt u Technisch Dienst van Breur in Gouda. Onze Technische Dienst helpt u bij het onderhoud van uw gereedschap en machines. U kunt hier terecht voor al uw reparaties en onderhoud van machines, gereedschap, klimmateriaal en valbeveiliging. We kunnen ook de keuring, kalibratie, certificering en de administratie van al uw gereedschap en machines voor u verzorgen. Wilt u direct een reparatie inplannen? De medewerkers van Breur helpen u graag voor de juiste ondersteuning en service.

Benieuwd wat Breur voor uw (digitale) gereedschapbeheer en onderhoud kan betekenen? Kom bij ons langs of neem contact met ons op. Wij helpen u direct.

Breur heeft ook de verhuur in Gouda zitten. Heeft uw boormachine het begeven of heeft u even een zaagtafel nodig? Breur verhuur zit in ruim in het aanbod van uiteenlopende machines, gereedschappen en benodigdheden. Waaronder; trappen, steigers, betonmolens, meetgereedschappen en nog veel meer. Wilt u langer huren overweg dan te leasen, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

We helpen u graag met de juiste ondersteuning en service. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of ons assortiment? Kom langs bij onze vestiging in Capelle aan den IJssel of neem contact met ons op.