Vestiging Rivium

Vestiging Rivium

Rivium Boulevard 147
2909 LK
Capelle aan den IJssel

Maandag t/m vrijdag: 07.00 tot 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur

010 – 2 888 444
info@breur.nl

Breur's Groothandel Rivium

Bij onze vestiging op het Rivium kunt u zes dagen per week terecht voor uw gereedschap, verankering, schroeven, bouw benodigdheden, hang- en sluitwerk en keetartikelen. Het baliepersoneel staat voor u klaar met een advies op maat en denkt graag met u mee voor een passende oplossing. ZZP’er of een grote bouwmaatschappij: Breur staat voor iedereen klaar!

Naast het kopen van producten is het op onze vestiging op het Rivium ook mogelijk om producten te huren. Wij beschikken over een ruim aanbod van uiteenlopende machines, gereedschappen en benodigdheden, waaronder trappen, steigers, meetgereedschappen, boormachines en zaagtafels. Wilt u het product voor een langere tijd huren? Overweeg dan om het product te leasen! Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u!

Op het Rivium bevindt zich ook de bezorgdienst van Breur. Vanuit hier leveren wij voornamelijk aan de regio Rijnmond, maar ook aan alle overige bestemmingen onder de Maas. Wist u dat wij door de gehele Benelux leveren?

Als vaste klant krijgt u een vaste Breur chauffeur aangewezen om uw wensen te kunnen behartigen. Een product retour sturen? Leg het product voor de chauffeur klaar en wij regelen de rest! Al onze chauffeurs zijn VCA opgeleid om veilig en netjes uw bestelling af te leveren op de bouwplaats, het industrieterrein of iedere andere door u gewenste locatie. Wij staan overal voor u klaar!

Wij helpen u graag met het juiste advies en de door uw gewenste service. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of ons assortiment? Neem dan contact met ons op via bovenstaande contactgegevens of kom langs bij onze vestiging!