iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Vestiging Rivium

Vestiging Rivium

T. 010 - 2 888 444

E. info@breur.nl

A. Rivium Boulevard 147, 2909 LK Capelle a/d IJssel

Ma - vr.   07.00 tot 17.30

Za.         09.00 tot 17.00

Breur's IJzerhandel Rivium

Onze vestiging op het Rivium in Capelle aan den IJssel is zes dagen per week geopend. Naast ons uitgebreide assortiment waaronder: gereedschappen, verankering, schroeven, bouw benodigdheden, hang- en sluitwerk en keetartikelen, kunt u altijd bij ons terecht voor advies op maat. Het balie personeel van Breur is gespecialiseerd in het adviseren en mee denken in de bouw, infra en industrie. Breur staat klaar voor kleine ondernemers zoals ZZP’ers en ook grote bouwmaatschappijen, u bent allemaal welkom.

Op het Rivium vindt u ook de bezorgdienst van Breur. Zij beleveren voornamelijk aan de regio Rijnmond en alles onder de Maas waaronder ook de Benelux. Als vaste klant krijgt u een vaste Breur chauffeur toegewezen die uw wensen behartigt en waar u ook uw retourbestelling aan mee kan geven. Zij zijn opgeleid om veilig en netjes uw bestelling af te leveren, zelfs op de bouwplaats, industrieterrein of noemt u het maar op. Uw wens is ons beleid. In Gouda zit de andere Expeditie van Breur. Deze vestiging belevert voornamelijk aan alles boven de Maas maar kijk niet gek op als u ons in België ziet rijden!

Breur heeft ook de verhuur op het Rivium zitten. Heeft uw boormachine het begeven of heeft u even een zaagtafel nodig? Breur verhuur zit in ruim in het aanbod van uiteenlopende machines, gereedschappen en benodigdheden. Waaronder; trappen, steigers, betonmolens, meetgereedschappen en nog veel meer. Wilt u langer huren overweg dan te leasen, wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

We helpen u graag met de juiste ondersteuning en service. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of ons assortiment? Kom langs bij onze vestiging in Capelle aan den IJssel of neem contact met ons op.