Wie zijn wij

Wie zijn wij?

Breur Groothandel B.V. is een familiebedrijf met de focus op het leveren aan bouw, infra en industrie. Onze vestigingen in Capelle aan den IJssel, Den Haag en Gouda bieden een breed assortiment van ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk tot aan keet- en kantinebenodigdheden, bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij hebben voor al uw projecten de juiste producten!

Onze specialisten adviseren u graag over het juiste gereedschap, het soort ankers dat u moet gebruiken voor uw project, de diverse opties in het hang- en sluitwerk, het juist gebruiken van uw persoonlijke beschermingsmiddelen en kleding en nog veel meer! Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht!

Ook helpen wij u graag met de herkenbaarheid van uw onderneming door het bedrukken van de bedrijfskleding. Door onze jarenlange expertise weten wij voor ieder soort werkkleding een praktisch en effectieve plek voor het plaatsen van uw logo’s. Liever een geborduurd logo? Ook dat is mogelijk bij Breur!

Maar het blijft bij Breur niet enkel bij het bedrukken van de kleding. Wij bieden ook de mogelijkheid om de werk- en veiligheidskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en schoeisel bij u op locatie aan te meten en volledig op maat te maken. Niets is zo comfortabel als goed zittende werkkleding!

Uw gereedschap of machines laten keuren? Onze technische dienst helpt u graag! Wij kunnen de keuring, kalibratie, certificering en de administratie van al uw gereedschap en machines verzorgen.

Onze chauffeurs leveren door heel Nederland, maar ook over de grenzen! Ook in België en Luxemburg is het mogelijk om bij Breur te bestellen en de producten op locatie te laten bezorgen. Wij werken hiervoor met vaste chauffeurs voor uw bedrijf. Hierdoor leert u onze chauffeurs kennen en kennen onze chauffeurs de wensen van uw bedrijf. Hierdoor staan wij garant voor snelle, juiste en flexibele leveringen!

Benieuwd naar ons assortiment of onze dienstverlening? Kom gerust bij ons langs of neem contact met ons op via 010 – 2 888 444 of info@breur.nl

Geschiedenis 

Op 18 oktober 1928 heeft Nico Breur, de vader van Rob Breur, Breur Groothandel aan de Vlietlaan te Rotterdam opgericht. Rob Breur heeft de zaak in 1966 van zijn vader overgenomen. Na jaren van ondernemerschap heeft hij in 1998 het stokje overgedragen aan zijn dochters Petra en Linda Breur.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een zeer bekende partij in de bouw en industrie en leveren wij onze producten aan diverse grote projecten. Vanuit onze drie vestigingen zijn wij onze klanten graag van dienst!

Breur's Groothandel aan de Vlietlaan

Breur's Groothandel aan de Vlietlaan in 1928