Persoonlijk menu

Menu

Beveiligingen

 

Beveiligingen  |  Brandpreventie |  Toegangsystemen  |  Inbraak- en diefstalpreventie

BEVEILIGINGEN

Brand, inbraak, vandalisme: we hopen allemaal dat dergelijke calamiteiten aan ons voorbijgaan, maar de risico’s zijn reëel. U kunt zelf al veel doen om uw bedrijf veiliger te maken en uw medewerkers te beschermen. Brandwerende deuren plaatsen bijvoorbeeld of camera’s, bewegingssensoren, rookmelders en kluizen. Met eenvoudige apparaten als brandmelders worden jaarlijks honderden levens gered!

Heeft u interesse naar het leasen bij Breur?  

Vul uw gegevens hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mailen kan ook via info@breur.nl of bel 010 - 2 888 444

Terug naar boven

BRANDPREVENTIE

Al tijdens de bouw zijn de maatregelen voor bescherming tegen brand de laatste tijd steeds strenger geworden. Afscheidingen moeten bijvoorbeeld minimaal een half uur brandwerend zijn en bijna al het toegepaste isolatiemateriaal is brandvertragend. Ook als een gebouw eenmaal in gebruik is, moeten er tal van preventieve en brandwerende installaties en materialen voorhanden zijn. Breur denkt graag met u mee als het gaat om brandpreventie en brandbeveiliging. We kennen de regels en hebben een ruim assortiment aan brandbeveiligingsartikelen: rookmelders, brandwerende cilinders, brandwerende en brandvertragende deuren en scheidingen, poederblussers, CO2-blussers, koolzuursneeuwblussers, schuimblussers, blusdekens, meldpanelen en warmtesensoren. Advies nodig? Bel of mail ons

Terug naar boven

TOEGANGSSYSTEMEN

Of u een klein bedrijf hebt of verantwoordelijk bent voor de beveiliging van een grotere organisatie, u wilt niet dat Jan en alleman zomaar overal naar binnen kan lopen. Met een toegangssysteem dat bij de schaal van uw bedrijf past, bepaalt u zelf wie de deur in komt. Met een app, een speciale sleutel of kaart. Die sleutels, apps of kaarten beheert u met een toegangsprogramma, dat rechten toewijst aan de sleutelhouders. Zo kan de een overal naar binnen en de ander bijvoorbeeld alleen de werkplaats in. Dat is echt zó geregeld!

Weten wat bij uw bedrijf past? Vraag ons om advies!

Terug naar boven

INBRAAK EN DIEFSTALPREVENTIE

Maak het inbrekers moeilijk en ze gaan liever een straatje om. Met inbraakpreventie of anti-inbraakmaatregelen voorkomt u diefstal en beperkt u het risico. Hoe? Verbeter uw toegangssystemen, gebruik een intercom, beveilig deuren, zet een slot op containers. Gebruikt u een kostbare machine? Zet er beveiliging op. Een klimstrip op de buitenmuur, een anti-inbraakstrip en driepuntssluitingen op de deur. Sensoren, raamuitzetters en -sloten en dievenklauwen op de ramen. Zo houdt u inbrekers buiten. Binnen beveiligt u uw bedrijf met bewegingssensoren, een alarmsysteem en lasersensoren. De meest waardevolle spullen gaan natuurlijk in een kluis. Nog meer materiaal: meldpanelen, brievenbusbeveiliging, gecertificeerde cilindersloten en kierstandhouders.

Bel of mail ons en vraag advies!

Terug naar boven