• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Bezorgdienst

BEZORGDIENST

Breur IJzerhandel B.V. is sinds 1928 leverancier voor bouw en industrie. We beschikken over drie vestigingen in Capelle aan den IJssel, Gouda en Den Haag. We bieden een breed assortiment aan ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, machines, keet- en kantoorbenodigdheden, infratechniek, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, kantoorartikelen en- meubilair. Daarnaast beschikken wij over een eigen bezorgdienst. Wij leveren standaard in heel Nederland, Belgiƫ en Luxemburg. Meer weten over onze bezorgdienst? Neem contact met ons.

Breur werkt met vaste chauffeurs en op basis van het LEAN-principe: just in time. Dat wil zeggen: de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plek en de juiste tijd/ datum bij u geleverd. Benieuwd naar ons assortiment? U vindt hier onze catalogi en actiefolders.

People, planet en profit

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onderdeel van het dagelijks beleid bij Breur. Het wagenpark van Breur bestaat uit tientallen kleine (A-label/ EUR06), maar ook grote bestelbussen om uw bestelling op tijd bij u af te leveren. Onze chauffeurs rijden zo economisch mogelijk en al onze bussen hebben een roetfilter. Door goede communicatie met onze klanten, aandacht voor routeplanning en de inzet van moderne communicatiemiddelen weten wij de CO2-uitstoot per levering terug te dringen. Inmiddels hebben wij ook een elektrische bestelbus in ons wagenpark opgenomen. Alle orders verpakken wij in recyclebare dozen of in herbruikbare rolcontainers.

Bij Breur heeft u een vaste chauffeur. De chauffeur leert u en uw bedrijf goed kennen waardoor wij begrijpen wat er bij u speelt. Al onze chauffeurs zijn VCA opgeleid en leveren uw goederen op elke bouwplaats en terrein af. Heeft u een spoedopdracht? Neem contact met ons op en wij kunnen dezelfde dag nog leveren.