• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Deuren

DEUREN TOTAAL CONCEPT

Bent u op zoek naar een paar brandvertragende deuren of honderden deuren voor een nieuwbouwproject? Met het Deuren Totaal Concept van Breur weet u zeker dat alles in één keer is geregeld.

 

Het Deuren Totaal Concept is gericht op:

  •          Projectplanning
  •          Deuren selecteren
  •          Hang- en sluitwerk afstemmen
  •          Digitaal inmeten en afhangen
  •          Oplevering

Het Deuren Totaal Concept van Breur zorgt ervoor dat het op elkaar afstemmen van de levering van de deuren, het op het juiste moment beschikbaar hebben van het hang- en sluitwerk en het afhangen en montage voor u wordt geregeld. Voor elke stap werken wij met gespecialiseerde vakmensen terwijl u met uw vaste aanspreekpunt uw wensen en de planning doorneemt. Dit maakt het Deuren Totaal Concept heel efficiënt. Uw contactpersoon begeleidt het gehele proces. Al onze vakmensen zijn VCA-gecertificeerd. Wilt u meer weten van het Deuren Totaal Concept? Vul dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 010 - 2 888 444 of mail naar info@breur.nl.

 

Ons team staat voor u klaar

Elke opdracht, of het nu gaat om een enkele deur of een groter project, begint met een gesprek. Belangrijk zijn allereerst de eisen waar uw deuren aan moeten voldoen: duurzaam, geluid- of brandwerend, inbraakbestendig of isolerend. Daarnaast is de afwerking relevant: hout, kunststof of metaal. Wilt u effen kleuren of juiste felle tinten met een echte houtnerf? Onze specialisten denken graag met u mee. Uiteraard bieden wij ook passend hang- en sluitwerk. Van gedegen scharnieren tot moderne, digitale sloten met innovatief toegangsbeheer. Breur beschikt over een groot assortiment luxe hang- en sluitwerk van verschillende ontwerpers.

 

Alle deuren meten wij digitaal in. De kans op fouten en faalkosten wordt daarmee erg klein. De deuren worden compleet afgewerkt en geleverd. Het Deuren Totaal Concept is gericht op een tijdige oplevering zonder openstaande opleverpunten en het verlenen van extra service. Op verzoek verzorgen we het certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen of een 24-uurs storingsdienst. Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag.