Diensten

 
Bezorgdienst

Onze bezorgdienst levert door heel Nederland én in België en Luxemburg. Vandaag besteld, is morgen in huis.

 
Gereedschappen en bevestigingstechnieken

Bij Breur vind je een groot assortiment aan gereedschappen, machines en bevestigingsmaterialen. Alles voor de bouw en industrie

 
Technisch Service Centrum

Goed en veilig gereedschap vraagt om extra werk: onderhoud, keuren, kalibreren, certificeren, repareren….onze vakmannen van het Technisch Service Centrum nemen het je uit handen.

 
Hang- en sluitwerk

Alles om panden en woningen toegankelijk te maken, goed af te sluiten en toegangsverlening elektronisch en digitaal te regelen.

 
Elektronische toegangssystemen

Ons Projectteam verzorgt complete projecten voor (digitaal) hang en sluitwerk. Van de wenseninventarisatie, engineering, werkvoorbereiding tot montage en beheer.

 
Werkkleding en PBM

Ben je op zoek naar werkkleding die lekker zit en voldoet aan alle veiligheidseisen? De perfecte outfit waarmee je tijdens het werk een herkenbaar visitekaartje afgeeft voor je bedrijf.

 
Verbruiksartikelen

Spullen slijten of gaan simpelweg op als je ze gebruikt. Bij Breur hebben we alles op voorraad zodat je geen moment zonder spullen hoeft te zitten. Ook voor alles in de keet.

 
Verhuur

Zoek je voor een korte periode gereedschap of ander materieel? Bij Breur huur je onder andere rolsteigers, zaagmachines, betonmolens, schuurmachines en meetinstrumenten.