• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Gereedschapbeheer

GEREEDSCHAPBEHEER

Goed en veilig materieel is onmisbaar voor uw bedrijf. Daarom onderhoudt u uw machines en gereedschap tijdig. Met digitaal gereedschapsbeheer van Breur bespaart u veel tijd en geld. Naast het onderhoud regelen wij de keuring, kalibratie, certificering en de administratie van al uw gereedschap en machines voor u. U heeft online altijd inzicht in de laatste gegevens. Hoe werkt het?

Uw gereedschap en machines krijgen een sticker met een unieke QR-code. Al uw materieel wordt vervolgens overzichtelijk opgenomen in de online applicatie Centix. Wij plannen, keuren, kalibreren en registreren. De QR-sticker geeft de laatste status op elk moment weer en alle certificeringen worden digitaal beheerd. Zo vergeet u nooit meer een keuring en ziet u in één oogopslag uw complete keuring historie online. Papieren dossiers behoren hiermee tot het verleden. De QR-sticker is op elk moment uit te lezen met een telefoon of tablet en toont de certificaten aan. U kunt zelf locaties aanmaken en uw gereedschap hierover verdelen. Als beheerder krijgt u automatisch en voortijdig een melding wanneer welk gereedschap op welke locatie moet worden gekeurd.

Wilt u meer weten over digitaal gereedschaps- en materieelbeheer door Breur? Vul dit formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op 010 - 2 888 431.

 

Efficiënt gereedschaps- en materieelbeheer

Efficiënt beheer van uw gereedschap is met Breur goed geregeld. Heeft u op meerdere locatiesmaterieel opgeslagen, zoals werkplaatsen en bedrijfswagens? Wij delen uw materiaal dan in per locatie. Zo staan alle locaties in het keuringsoverzicht en weet u wanneer welk materiaal op welke locatie gekeurd of gekalibreerd moet worden. U heeft online dus altijd inzicht in de laatste gegevens van uw materieel.

Wanneer uw materiaal gekeurd of gekalibreerd is, krijgt u een digitaal certificaat met een sticker met een unieke QR-code. De sticker plakt u op het gereedschap en is uit te lezen met een smartphone of tablet. Op deze manier kunt u de certificaten op elk moment van de dag inzien en aantonen.

Benieuwd wat Breur voor uw (digitaal) gereedschapsbeheer- en onderhoud kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze Technische Dienst is gevestigd in Gouda. Onze Technische Dienst regelt het onderhoud, reparatie, keuringen en kalibratie van al uw soorten gereedschap en materieel.