Kenniscentrum

Altrex maatwerk en projecten

Wilt u veilig op grote hoogte kunnen werken? Als Quality dealer van Altrex hebben wij alles in huis voor uw projecten op hoogte!

Ankerplan

Een goed ankerplan vormt de basis van de uitvoering van een veilig project. Breur heeft alle nodige kennis en beschikt over een groot assortiment aan verankeringstechnieken en bevestigingen. Wij helpen u graag!

BIM

Breur maakt het mogelijk om via BIM samen te werken. Deze moderne manier van samenwerken zorgt voor betere, efficiƫntere, economisch voordeligere en snellere bouw. Wij werken graag mee aan innovatieve initiatieven!

Catalogi aanvragen

Wilt u onze catalogi aanvragen? Klik dan hier!

Downloads

Benieuw naar onze actiefolder? Meer informatie over elektrisch rijden? Nieuwsgierig naar onze keet- en kantinebenodigdhedenfolder? U vindt deze en nog veel meer folders en informatie hier!

Hang- en Sluitwerk

Breur heeft alles in huis voor het goed afsluiten van uw bedrijfspanden en woningen. Van traditionele deursloten tot innovatieve toegangsverleningssystemen: wij hebben voor ieder project een passende oplossing!

Kerntrekbeveiliging

Maak het inbrekers niet te makkelijk! Door te investeren in kerntrekbeveiliging wordt de kans op inbraak aanzienlijk verminderd. Wij vertellen u graag meer!

Lean

Bij Breur staat het ontzorgen van de klanten voorop! Op basis van het LEAN-principe doen wij ons uiterste best om zo efficiƫnt mogelijk te werk te gaan!

Luchtdichtbouwen

Ongewenste luchtstromen in uw gebouw voorkomen? Bij Breur hebben we alle nodige kennis over luchtdichtbouwen!

Meedenk concept

Breur denkt graag met u mee! Aan de hand van bouwtekeningen en uw planning zorgen wij dat wij altijd de juiste producten voor u op voorraad hebben. Lees hier meer over onze dienstverlening!

Toolbox meeting

Wenst u meer informatie over een bepaald product? Wij organiseren graag een Toolbox of training voor u!

NEN Keuringen

Breur helpt u graag met het keuren van al uw materieel. Zo voldoet u altijd aan de gevraagde NEN normeringen!