Luchtdicht bouwen

LUCHTDICHT BOUWEN

Luchtdicht bouwen is essentieel voor het maximaliseren van de energiebesparing van een gebouw en voorkomt dat ongecontroleerde luchtstromen in een gebouw ontstaan. Energiebesparing is niet het enige voordeel van luchtdicht bouwen. Ook draagt het bij aan het comfort, het behoud van de constructie, waterdichtheid, de geluidwering, het verminderen van het binnendringen van geuren en het voorkomen van brand in het gebouw.

Luchtdicht bouwen heeft niet alleen veel voordelen voor het gebouw, maar op grond van het Bouwbesluit moet een gebouw ook aan een bepaalde luchtdichtheid voldoen. De luchtdichtheid van gebouwen wordt gemeten aan de hand van de zogenoemde QV10 waarde. Met onder andere de producten van Tremco Illbruck en Bostik helpen wij u graag met het voldoen aan de eisen voor de luchtdichtheid van uw gebouwen!

Aan de hand van het adviesrapport zetten wij precies voor u op een rij welke producten op welke wijze moeten worden toegepast. Voor ieder gebouw leveren wij de oplossing op maat!

De kracht van de combinatie

Bouwen is een vak waar niet alleen vakmensen voor nodig zijn, maar ook onderlinge afstemming van hoogwaardige bouwproducten. Daarom hebben drie topmerken in de bouw, namelijk Gebr. Bodegraven, Fischer Benelux B.V. en Tremco Illbruck, de handen ineen geslagen en vormen zij samen De Kracht van de Combinatie.

Bij wie van bovenstaande partijen u ook advies aanvraagt, u krijgt de kennis van de andere twee partijen ook altijd mee.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wenst u meer informatie over het bovenstaande? Neem dan contact met ons op via info@breur.nl of 010 – 2 888 444.