Technisch Service Centrum

Technisch Service Centrum

Goed gereedschap is het halve werk. U wilt geen omkijken hebben naar uw gereedschap en er goed en veilig mee kunnen werken. Dat vraagt om extra werk: onderhouden, keuren, kalibreren, certificeren, repareren…werk waar u niet perse op zit te wachten. Laat ons Technisch Service Centrum in Moordrecht u dit werk uit handen nemen. 

Makkelijk geregeld

Het Technisch Service Centrum verzorgt: onderhoud, reparaties, keuringen en kalibraties van alle soorten gereedschap en materieel. Vind u het fijn als we het gereedschap op locatie ophalen en weer terugbrengen? Doen we dat! Komt u het liever zelf brengen en halen? Ook goed! Of komt het het beste uit als we bij jullie op locatie langskomen? Dan zetten we daar alles voor in werking. Het jullie makkelijk maken, is waar wij alles voor doen.

Gereedschapsbeheer online inzichtelijk in Centix

Al het gereedschap dat bij ons in beheer is, registeren we in ons online beheerportaal: Centrix. Hierin houden we aankoop, garantie, reparaties en keuringen van gereedschap bij, samen met alle belangrijke documenten zoals certificaten, de (reparatie)bon en de handleiding. Alles makkelijk bij elkaar. Ook voor jullie. Want ook jullie krijgen toegang tot het online klantportaal dat speciaal voor jullie bedrijf wordt ingericht. Is uw materieel toe aan een nieuwe keuring? Dan krijgt u automatisch een melding. Alles bijhouden in Excel-lijsten is niet meer nodig! Wij helpen met een overzichtelijke administratie voor alle gereedschap en materieel.

Keuren en kalibreren

Veiligheid voor alles! Voor de veiligheid van de mensen die met machines en gereedschap werken, is het belangrijk om regelmatig veiligheidskeuringen uit te laten voeren. Veilig gereedschap verkleint de kans op ongevallen en werkt natuurlijk een stuk prettiger. Het Technisch Service Centrum van Breur voert keuringen uit voor NEN normeringen en houdt hierbij rekening met Arbowetgeving en specifieke (veiligheids)wensen van de klant.

  • NEN 3140: Bedrijfsvoering en elektrische installatie-Laagspanning
  • NEN-EN 365: Persoonlijke beschermingsmiddelen tegen vallen
  • NEN 2559: Draagbare blustoestellen
  • NEN 2484: Draagbaar klimmaterieel – Ladders en trappen
  • NEN 2718: Rolsteigers – Opgebouwd uit geprefabriceerde onderdelen
  • NORM Solas: Zwem- en reddingsvesten
  • DIN en ISO 6789: Momentsleutels
  • NEN 818: Keuren hijs- en hefmiddelen

Naast de keuringen zorgt goed gekalibreerd gereedschap voor de precisie die vereist is voor de kwaliteit waar u voor staat. Van momentsleutel tot theodoliet: wij stemmen uw gereedschap perfect af!

Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparaties aan machines en gereedschappen doen wij met een team van specialisten, 5 dagen per week. Zij beschikken over de juiste opleidingen en houden hun kennis up-to-date met trainingen bij uiteenlopende merken. Zo wordt elke reparatie uitgevoerd door een vakkundige medewerker. Altijd.

Is er iets kapot? Onze technisch specialisten adviseren of reparatie rendabel is. Per e-mail ontvangt u een prijsopgave en afhankelijk van uw reactie zullen we al dan niet repareren. Als u het gereedschap of de machine niet kan missen, kunt u een vergelijkbaar artikel bij ons huren.

Op locatie

Keuren, repareren of kalibreren bij jullie op locatie? Dat kan! Wij komen naar de bouwplaats zodat het zo min mogelijk gedoe geeft en u snel weer aan het werk kan. Geef de locatie bij uw aanvraag aan ons door en wij regelen de rest!

AED en verbandtrommel

Niet alleen gereedschap en machines vragen om onderhoud. Ook een AED heeft jaarlijks een keuring nodig. Dan weet u zeker dat het apparaat u niet in de steek laat in een noodsituatie.

Op veel EHBO-materiaal zit een uiterste houdbaarheidsdatum. Samen bepalen we welke EHBO-materialen er in de koffer moeten en wat de meest eenvoudige manier is om het materiaal goed te onderhouden. Een veilige werkplaats, daar doen we alles aan!

Slijpservice

Vlijmscherp gereedschap werkt snel en nauwkeurig. Dat hoeven we u niet te vertellen. Gereedschap met botte snijvlakken kunt u bij één van onze vestigingen inleveren. Wij slijpen ze en de week erop haalt u ze vlijmscherp weer op.

Meer informatie

Wilt u een keurig of reparatie aanvragen? Vul dan het formulier Reparatie aanvragen in. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via td@breur.nl of 010 – 2 888 444.