• vandaag besteld morgen geleverd*
  • 6 dagen per week geopend
iedere werkdag klantenservice van 07.00 - 17.30

Advies nodig?
Bel 010 - 2 888 444

Verhuur

Verhuur

Heeft u een bedrijf in de bouw en industrie en bent u voor kortere tijd op zoek naar extra materieel? Breur verhuurt o.a. rolsteigers, zaagmachines, betonmolens, schuurmachines en meetinstrumenten. Op deze pagina vindt u het complete assortiment en de bijbehorende tarieven voor een dag/weekend, een week en vier weken. Wilt u materieel huren voor meer dan vier weken? Wij maken graag een offerte voor u op maat. Bel ons op 010 - 2 888 444 of mail naar info@breur.nl.

 

Breur IJzerhandel B.V. is sinds 1928 leverancier voor bouw en industrie. We zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel, Gouda en Den Haag. We hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen, machines, keet- en kantoorbenodigdheden, infratechniek, bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen, kantoorartikelen en- meubilair.

 

Leasen en onderhoud

Naast verhuur van machines en gereedschappen is het ook mogelijk om materiaal te leasen bij Breur. Zeker wanneer u voor een langere periode extra materieel nodig heeft kan leasen een aantrekkelijke optie zijn. Machines en materiaal vormen vaak een grote investeringspost. Bekijk de verschillende mogelijkheden hier.